Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Barneselskap og party - Sett i stand det beste selskapet for ditt barn

Hvilket tema skal dere ha i barneselskapet? Vil dere ha maskerade med halloweenklær, borddekning med Disneyfigurer på tallerkener og glass eller kanskje et superhelttema med Spiderman-masker og andre helter fra filmverdenen?

Uansett hvilket tema du er ute etter kan tilbehøret bestilles hos oss. Du slipper å dra ut og jakte etter greier til fødselsdagen og kan enkelt og smidig skape en fest som barna kommer til å like.

Det tradisjonelle barneselskapet

Iblant går man kanskje over bekken etter vann når man planlegger en fest. En klassiker med kake, ballonger og saftglass med sugerør har alltid fungert og vil nok fortsette med det. Sett opp en fiskedam i et hjørne, arranger leker og fyll huset med ballonger og girlanger.

Dersom du som forelder holder ut (u)lyden, gi barna morsomme hatter og tuteleker. De vil i alle fall like det.

Party for de eldre barna

Når barna kommer opp i mellomtrinnstadiet, blir alt litt mer komplisert. Da er det lettere å gjøre feil når man arrangerer et selskap – eller hva det kalles fra nå av.

Vi anbefaler at du tar, la oss si, 11-åringen din og setter deg ved datamaskinen for å la han eller henne fortelle hvordan festen skal være. Kanskje er det et diskotek som passer, eller ikke. Kanskje er en maskerade det beste valget, eller ikke.

Her må barnet få være med på å ta avgjørelsene.

22 produkter
22 produkter