Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Babygym & lekematter

En utmerket måte å få din nyfødte til å aktivere seg, få tidig stimuli og lære å føle omverden er en babygym. Den kan komme i mange forskjellige former og være mer eller mindre avansert. Våre gym kan handle om alt fra å ordne en enkel lekematte til barnerommet, til en hel oppsats med stige, gynge og figurer som beveger seg frem og tilbake avhengig av hvordan babyen beveger seg.

Det går faktisk an å få også den minste babyen til å begynne å oppdage verden på egen hånd relativt tidlig. Med et riktig god og trygg babygym, for eksempel fra Fischer price, er alt mulig. En babygym gjør ikke bare at din baby kan underholde seg selv, uten det medfører også en rekke fordeler som raskere innlæring og bedre multitasking når barn i ung alder tar seg frem eller leker selv. Derfor er uroer og disse typer gym en riktig bra investering for dine aller minste. Uroer til lekematte har vi rikelig med her på Lekmer.no. Pass på å lete rundt blant vårt store sortiment og sørg for å skape en morsom tilværelse for babyen!

Det finnes mange kreative og gode måter å få sitt barn å leke samtidig som man favoriserer kreativitet, koordinasjonsevne og nysgjerrighet. For eksempel kan man kombinere forskjellige leker. Hvorfor ikke skaffe en ordentlig aktivitetsleke til baby som en babygym som gjør at babyen kan vandre rundt helt fritt? Om man vil ta det et steg lengre kan man også kombinere med et sett treklosser for å legge til en dimensjon omkring hjernetrim og utvikle tankevirksomheten i tidig alder. Med disse tilgjengelige vektøyene kan du være sikker på at både den fysiske og den mentale treningen kommer i gang tidlig på en morsom måte.

Kjøp din babygym eller din nye lekematte online hos oss på Lekmer.no. Disse produkter er begge gode eksempel på tilbehør som har mange positive og stimulerende effekter på barnets utvikling.

32 produkter
32 produkter