Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Babyleker - Leker for barn i sitt første år

Hva er de første lekene man kjøper til en baby? Hva synes små barn er morsomt og hva er det som stimulerer deres oppdagelseslyst?

Her presenterer vi produkter for små barn, fra de er et par måneder gamle til at de med ustødige steg lærer seg å gå og begynner å oppdage verden. Dette er en spennende tid for foreldrene, og man kan se barnets utvikling nesten fra dag til dag.

Her finnes pedagogiske leker som hjelper dem på veien. La oss gå igjennom noen av de mest populære kategoriene.

Babygym og lekematter

For de aller minste barna er babygym og lekematter den perfekte presangen. De har kanskje ikke lært seg å snu seg rundt enda og deres verden består stort sett av hva som foregår rett i nærheten av dem. Denne verdenen kan man gjøre veldig spennende.

Vi har lekematter og gym som er herlige å ligge på og har forskjellige morsomme figurer å leke med. For foreldre kan de være en redning. Du kan få en sårt tiltrengt avlasting av Mummi og de andre som kan underholde barnet en stund.

Rangler og biteleker

En annen type leke som går rett hjem hos de aller minste er rangler og biteleker. Barns første bekjentskap med omverdenen skjer i det store og hele med munnen og hørselen, så disse lekene er perfekte.

Dessuten kan det klø når babyen begynner å få tenner, og da vil de bite i noe. Visse biteleker kan man til og med legge i kjøleskapet først, hvilket gjør leken enda mer behagelig for det lille barnet.

Lære seg å gå

Straks før ettårsalderen pleier barnet å ville gå. Istedenfor å slippe en bordkant og overlates til sin egen skjebne kan en gåstol eller lignende være morsomt. De gir barnet en mulighet til å gå før barnet egentlig kan det.

Vi har en mengde gåstoler i forskjellige farger og former. Mange har også lyd- og lyseffekter som de fleste barn synes er morsomme. Dessuten har vi dukkevogner og annet som også fungerer når man vil lære seg å gå. Å gå rundt i leiligheten eller huset med en vogn fra Micki eller Brio kan faktisk fungere like bra som et mer avansert produkt.

Øvrige leker for barn og baby

Nå har vi bare nevnt noen av lekene for babyer som du finner hos oss. Vi har også lekehager og lekematter i vår nettbutikk. Du finner også badeleker som passer på stranden, i badekaret, i bassenget og sandkassen; myke og harde byggeklosser, klassiske treleker, spilledåser, musikkmobiler og alle andre pedagogiske leker som passer for de minste barna.

333 produkter
333 produkter