Lekmer logo

Uroer til barnet ditt

Søker du etter uroer til ditt barns seng eller barnevogn? Da har du kommet rett - her på Lekmer.no finnes mange forskjellige varianter å velge mellom. Blant annet har vi en populær musikkuro som er godt likt av både de små og av deres foreldre. Sjekk ut vårt sortiment her på siden, vi har modeller både med eksotiske dyr og fine naturmotiv.

Når det gjelder å skaffe en sengeuro er det en riktig jungel, da det finnes så mange forskjellige gode alternativer å velge mellom. Vil du ha uroer med tilhørende lyd eller en stille modell som henger rolig over ditt barn? En populær uro er skapt av merket Rätt Start som har tatt utgangspunkt i fortellingen om den modige bamsen Paddington som liker å reise. Et fly, en ekte rød Londonbuss og en velfylt reiseveske kan ditt barn snart feste blikket ved om du kjøper hjem den modellen. Om du er ute etter uroer kan vi anbefale en klok ugle som synger barnet ditt i søvn, eller hvorfor ikke en søt løve?

En uro er både underholdende og en beroligende leke ved sengetid. Dessuten kan uroer fungere som en distraherende vognleke, som gjør spaserturene rolige og behagelige. Om du og ditt barn er ute og går mye i naturen passer kanskje en uro som regnbue bra? Her på Lekmer.no sørger vi for å alltid ha praktiske og morsomme produkter som passer både et aktivt liv såvel som det mer rolige hjemmelivet. Med et enkelt grep kan du feste uroen over barnesengen eller i suffletten på barnevognen. Det er ekstra smart om ditt barn har valgt ut en favoritt som han eller hun vil se hele tiden.

Lekmer.no er lekebutikken på nettet der du finner barneuroer online såvel som de større innkjøpene som barnevogn og innredning til barnerommet. Vi legger kjærlighet og omsorg i alt, fra våre små uroer til våre store møbler.

24 produkter
24 produkter