Lekmer logo

Lær-å-gå

Å ta sine første vaklende steg er stort for et lite menneske, og med en gåstol kan du som forelder tilrettelegge for barna og samtidig å nyte alle deres fremskritt. Hos Lekmer.no finner du et stort sortiment av gåstoler og -vogner, og snart kommer din lille stjerne til å løpe rundt på egen hånd. Tiden går fort og snart har de vokst opp, og kanskje til og med forbi deg.

Hos oss på Lekmer.no finner du et stort utvalg av lær-å-gå produkter som kan hjelpe ditt barn med det der aller første steget. For hvert barn begynner muligheten for selvstendighet når de kan ta seg rundt på egen hånd, og til tross for en del motgang reiser de seg alltid opp igjen. Med hjelp av en Brio gåvogn minimeres motgangene så mye som mulig, og i stedet venter muligheter. Plutselig er det morsomt å ta seg rundt, og mange barn går mer enn de løper. Hos oss finner du også gå-bord samt gå vogner i holdbar plast. Lær ditt barn å gå med hjelp av lek og morsomme tilbehør, snart kommer du til å ha fullt opp med å stoppe ditt barn fra å klatre på de mest uegnede steder.

Hos oss kan du selvsagt også finne det velkjente merket Carena og deres produkter. Med hjelp av en hvit gå-stol fra dette varemerket trenger du aldri mer å bekymre deg for at ditt barn skall snuble eller falle. Med disse stolene er det enkelt å gå rundt eller kun sitte samtidig som stolens lekepanel er utrustet med både knapper og ratt. Stolen er også justerbar i tre posisjoner, som gjør den sikker for akkurat ditt barn. Denne lær-å-gå stolen er passende for barn som er fra 6 måneder og veier opp til og med 12 kilo. Våre stoler oppfyller selvsagt også alle gjeldende sikkerhetskrav, både for barnet ditt og dine omgivelsers sikkerhet.

Søker du etter en gå-stol online har vi på Lekmer.no et stort utvalg av disse. Med hjelp av trygg nettshopping kan vi tilby deg lær-å-gå produkter døgnet rundt, alt du trenger er nettilgang.

20 produkter
20 produkter