Lekmer logo

Kjente figurer på julekalenderen

Hele desember måned går ut på å lengte etter den store dagen, Julaften. For voksne er det omgangen og tiden med familien som lokker, for barna er det alle gavene, og kanskje litt lek med søskenbarna. For å få desember måned til å føles litt kortere kan en julekalender være løsningen. Hos Lekmer.no finner du kalendere med de kjente karakterene som dine barn elsker.

I dag finnes det julekalendere med alle typer innhold. For ikke så lenge siden var det stort sett alltid sjokolade som gjemte seg bak lukene. I dag er det annerledes. Kanskje er det sjokolade, kanskje kan det være tyggegummi. Noen ganger er det til og med små leker, byggbare små ting som man kan leke med hele dagen. Her på Lekmer.no finner du adventskalendere med kjente karakterer, elskede av både store som små. Hos oss finner du både My little pony og Mummi adventskalender, figurer som alle barn kjenner igjen. Selvfølgelig har vi også kalendere med andre kjente karakterer, så du kan føle deg sikker på at ditt barn kommer til å finne noe spesielt hos oss

Hos Lekmer.no ser vi det som en selvfølge å ha et stort utvalg av adventskalendere til barn, med forskjellige kjente karakterer og med forskjellig innhold. En julekalender er tross alt det som gjør at mange barn ser frem til desember måned, fremfor alt om den etterlengtede snøen ikke er kommet. Om det er slik at ditt barn allerede vet hvilken type kalender det ønsker, går det raskt og lett å bare sette seg foran datamaskinen og finne akkurat den. Hos oss finner du ditt barns fremtidige Barbie adventskalender, eller hvorfor ikke en helt tradisjonell med julenissen på? Uansett hva du søker hjelper vi deg finne det.

Leter du etter en adventskalender online finner du den enkelt hos oss på Lekmer.no. Her finner du et stort sortiment av kalendere prydet med de kjente karakterene som dine barn elsker.