Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Leker

Med et barns fantasi finnes det ingen grenser for hvor gøy man kan ha det med sin favorittleke! Lekmer tilbyr et bredt sortiment av leker for barn i alle aldre. Vi har alt fra biteleker, kosedyr og byggeklosser til hobbysaker, spill og uteleker. Slipp trengselen i lekebutikken – handle dine leker online!

Leker på nettet - Kjøp bra og billige barne leker online

Gjør en enkel og smidig bestilling på nettet og produktene sendes til deg. Du slipper å trenge deg frem i en lekebutikk, som spesielt før jul kan være en kamp og noe man pleier å utsette til siste liten. Dessuten slipper du å bære hjem lekene.

Du kan benytte deg av våre tilbud og finne billig leketøy til høy kvalitet. Vi har produkter fra de største produsentene – Brio, LEGO, Micki etc. – men takket være enkel logistikk og det at vi slipper en fysisk butikk, holdes prisene alltid nede.

Leter du etter gaver til dine barn, barnebarn eller en slektning, finner du dem her. Vi tilbyr leker for alle aldre, fra biteleker og kosedyr for de minste til spill og uteleker for eldre barn.

Gå igjennom våre leketøyskategorier for å navigere deg frem til det du leter etter. Om du ikke helt vet hva du skal kjøpe, kommer her noen tips på leker som pleier å falle i smak i all slags vær.

Leker på internett – noen populære kategorier

LEGO: Dette er leken som aldri går av moten. LEGO stimulerer kreativitet og oppfinnsomhet og kan bygges med i det uendelige. Dessuten er det en av de lekene som foreldre pleier å sette pris på å leke med. LEGO passer egentlig alle aldre. Begynn med DUPLO og gå videre til mer kompliserte byggesettene. Mer om LEGO

Lekebiler og kjøretøy: Lekebiler og andre kjøretøy er også en type leke som passer alle aldre. Barn begynner med enkle plastbiler de kan kjøre med på gulvet, går deretter over til biler som får fart når man drar dem bakover, og det ender med radiostyrte biler for de eldre. Her finner du alle slags kjøretøy samt tilbehør som garasje og lekematter. Mer om lekebiler og kjøretøy

Dukker: Å åpne en pakke med sin helt egne dukke pleier å være et viktig øyeblikk i barnas oppvekst. Endelig får de noe å ta hånd om og styre med. Vi har dukker av alle typer, fra enkle, tradisjonelle dukker til sånne som blunker, gråter og til og med kan gå. Dessuten finnes det tøffere dukker og samleobjekter for de eldre barna. Mer om dukker

Spill: Å samles rundt et spill er noe som kan inspirere hele familien, pluss at spill er veldig lærerike og utviklende for barn. Man får lære seg å kjenne igjen farge og form, bli kjent med lesing og regning samt konkurrere i en avslappet sammenheng. Vårt spillutvalg er stort og her finner du spill for småtasser samt ungdoms- og voksenspill. Mer om spill

Bestill øvrige leker online

Nå har vi naturligvis bare streifet borti et stort utvalg av bøker og filmer, byggeleker og klosser, dukkehus, puslespill og tryllesaker. Vi har inspirerende musikkinstrumenter, realistiske leker som minikjøkken og snekkerkasser samt alt innen maling og hobbyaktiviteter.

Som sagt, ta en titt i nettbutikken og gjør en bestilling til en god pris. Du slipper stresset i lekebutikken!

Populære leketøymerker Vis alle merkene