LEGO Duplo Town LEGO DUPLO, 66538, Forests Value Pack

Legg til i ønskelisten
Pris fra Ikke på lager
Til kassen
  • Artikkel nummer L-8091765-0000
  • Alder 24 mån - 5 år
Dette LEGO DUPLO Forests Value Pack inneholder settene Skog - Ender, Skog - Dyr og Skog - Park.

LEGO DUPLO Town Skog: Ender
Ta en tur i skogen og se på endene! Bygg en bro over elven, og se på når mamma og pappa and leker i vannet. Kan du se noen små andunger? Små barn kommer til å elske dette settet med masser av rollespillmuligheter, og de kan utvikle sin byggeteknikk med LEGO DUPLO-deler, som er spesielt utformet for å være sikre for små hender. Inneholder et LEGO DUPLO-barn, en andepappa og en andemamma.

Antall deler: 13

LEGO DUPLO Town Skog: Dyr
Lek med alle de søte dyrene i skogen! Det vennlige ekornet, hjorten, villsvinet og geita er klar for lite moro i skogen. Små barn kommer til å elske å lære seg hva dyrene spiser gjennom å bruke de dekorerte klossene med nøtter, gulrøtter og en maske. De lærer seg grunnleggende byggeteknikk når de bygger et tre og en koselig låve der dyrene kan sove. Dette er et fantastisk sett for tidlig rollespill med dyr. Inneholder to LEGO DUPLO-barn samt et ekorn, en hjort, et villsvin og en geit.

Antall deler: 39

LEGO DUPLO Town Skog: Park
Opplev en morsom dag i dyreparken i LEGO DUPLO-Skogen med masser av dyr å titte på! Bygg en låve til hjortefamilien, og kjør forbi bjørnegrotten og revehiet med bilen for å se nærmere, samtidig som ekornet løper gjennom skogen. Kjør så videre til piknikkområdet og spis lunsj før det er tid for moro på sklien. Små barn kommer til å elske de åtte DUPLO-ville dyrene i dette settet og alle mulighetene til rollespill som parken kan tilby. Snakk med barnet ditt om respekt for dyr og natur når de bruker spesialklossene som er dekorert med nøtter som dyrene kan spise. LEGO DUPLO Skog – park er perfekt når barnet skal lære seg grunnleggende byggeteknikk med en byggbar bil, låve, port, grotte, tre og sklie.

Antall deler: 105