Magformers LED Belyst Sett, 55 deler

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Magformers, LED Belyst Sett, 55 deler er et byggesett med LED-opplyste deler. Med Magformers Led Lighted Set kan barnet skape effektfulle kreasjoner og bruke LED-lys som en del i byggets design. I forpakningen presenteres byggeforslag i form av for eksempel en diamant eller en lysende kule. LED-teknologien drives av ett batteri (inngår) som lades opp via USB-ledning. Barnet kan la sin egen fantasi flyte og bygge egne konstruksjoner eller ta hjelp av de som presenteres i instruksjonene. Dette inspirerende settet inneholder geometriske former med magneter som alltid dras mot hverandre, noe som betyr at barnet kan kombinere hvilke som helst deler. Settet inneholder: 12 gule triangler, 8 lilla triangler, 8 rosa triangler, 1 rød kvadrat, 16 grønne kvadrater og 6 hvite kvadrater. Magformers tilbyr grenseløs skaping og oppmuntrer barnet til å bruke sin finmotorikk og kreativitet.
  • Artikkel nummer L-8093615-0000
  • Sikkerhet
  • Alder 3 - 13 år

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping