Doomoo Basics Laying Support - Thin

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Myk og lett hellende madrasspute med to sidestøtter fra DeltaBaby. Liggstøtten holder babyen trygt på ryggen, uten å rulle over på magen. Ryggleie anses i følge flere forskningsresultater å forebygge krybbedød. Skrå liggestilling anbefales for å lette barnets pusteevne ved tett nese, brekninger, ørebetennelse, forkjølelse eller andre pusterelaterte infeksjoner samt bedrer fordøyelsen. Barn fødes med en myk formbar hodeskalle, som ved hardt underlag og/eller ensformig leie kan deformeres. Denne madrassputen er derfor produsert av viskoelastisk kvalitetsskum. Materialet har en unik trykkavlastende egenskap og motvirker at barn utvikler leiebetinget skalleasymmetri såkalt "flatt hode". Madrassputen anbefales fra nyfødt til ca. 6 måneder. De to sidestøttene er justerbare med borrelås, etter barnets størrelse. Madrassen er liten og smidig og kan brukes i barnevogn, vugge, sprinkelseng eller i vanlig seng. Den gir god beskyttelse ved samsoving og fungerer også utmerket som ammemadrass, da barnets ansikt ligger fritt.
  • Artikkel nummer 146232
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping