Lag-på-lag

Lag-på-lag

Å kle barnet ditt ordentlig for den nordiske vintersesongen kan være lettere sagt enn gjort. Men det finnes et grunnleggende prinsipp å holde seg til - lag på lag.

Lag 1 - Laget nærmest kroppen skal holde babyen varm og tørr. Her vil du ha et tynt lag klær som puster godt og kan transportere fuktighet bort slik at kroppen holdes tørr selv om barnet ditt er varmt, aktivt og svett. Merinoull er alltid et godt, naturlig alternativ for lag 1.

Lag 2 - Det andre laget skal isolere varme. En fleecejakke er et godt alternativ som fås i forskjellige tykkelser. Hvilken som er best avhenger av temperatur, vindhastighet og hvor aktivt og varmt barnet ditt er. Husk at mellomlaget faktisk kan bestå av flere plagg, som kan fjernes eller tilsettes om nødvendig.

Lag 3 - Det tredje og ytre laget er med fordel et skallplagg som stenger ute vind og vann, mens det puster. Her er det både kjeledress eller jakker og bukser å velge mellom, avhengig av hvor gammelt barnet ditt er. Et skallplagg kan lett brukes hele året, bare ved å tilpasse plaggene under.

(40 av 408 produkter)
(40 / 408)