PAX Lær-å-gå-sko, Gram, Hvit

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Gram fra Pax har alt det nyeste innen utviklingen av lær-å-gå-sko. Pax har over 85 års erfaring og konstruerer sine modeller med den nyeste teknologien for å sikre kvalitet og funksjon. Skoen er produsert i mykt lær som er lett å rengjøre når det trengs. Snøringen gir skoen en optimal passform og gjør at den sitter bekvemt på barnets fot. Drahempe bak for enkel påtagning.

Materiale overdel: skinn
Materiale fôr: skinn
Materiale innersåle: skinn
Materiale såle: gummi


Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0033867-1002
  • Sikkerhet
  • Material Lær/Skinn

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.