Dette fleecefôrede regnsettet fra Kuling Outdoor redder alle regnværsdager! Regnsettet kommer i to deler med en jakke og en bukse produsert i stretchy PU. Dette praktiske regnsettet beskytter maksimalt mot regnet og er tilpasset for lek og utendørsaktiviteter. Settet har sveisede sømmer for å forhindre at vann trenger inn under klærne. Jakken lukkes med glidelås foran og har en avtagbar hette med herlig fleece på innsiden, to praktiske forlommer samt reflekser på ermer og rygg.
Buksene har en vestoverdel i fleece som sitter bekvemt på kroppen, strikk i midjen, reflekser i benslutt samt avtagbare og regulerbare fotstrikker. For ekstra slitestyrke er buksene forsterkede på knærne som er et ekstra utsatt område for slitasje. Kulings klær er utviklet for å holde lenge og ha høy standard - alt for at barnet ditt skal kunne leke og bevege seg fritt!

Jakke:
- Avtagbar hette
- To forlommer
- Fleecefôret
- Reflekser
- Vindtett
- Vanntett
- Vannsøyle: 5000 mm

Bukser:
- Vestoverdel i fleece
- Fleecefôrede
- Reflekser
- Vindtette
- Vanntette
- Vannsøyle: 5000 mm

Materiale:
Yttermateriale: PU
Fôr: Fleece
  • Artikkel nummer L-0034985-1016
  • Sikkerhet
  • Material Polyester PU

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.