Kavat

Hos oss på Lekmer.no finner du barnesko fra foretaket Kavat. Kavat kombinerer klassiske barnesko med en svensk design. Alle sko produseres med lidenskap og kjærlighet, noe som merkes på deres design og kvalitet. På Lekmer.no finner du Kavats gummistøvler, støvler, sandaler, boots, canvassko og lær-å-gå-sko for baby, barn og juniorer. Alle skoene produseres med fokus på funksjon og kvalitet. Skoene lages i flere forskjellige farger, mønstre og modeller. Det finnes stilrene klassiske modeller, tøffe og fargeglade modeller og modeller som kombinerer en klassisk og tøff stil. Skoene lages i mange forskjellige materialer. De vanligste materialene er skinn som ofte kombineres med gummisåle. Andre modeller lages i materialer som canvas og nylon. Alle materialer er laget med minste mulige miljøpåvirkning, noe som bare blir viktigere for planeten.
Kavat jobber mye med holdbarhetsspørsmål og har drevet gjennom miljøklassifiseringen Eco Label på over 50 av sine modeller. Eco Label er EU's offisielle miljømerking, og det innebærer at man minimerer miljøpåvirkningen på hele produktets livssyklus.
Kavat er et svensk familieeid foretak som drives i tredje generasjon. Foretaket ble oppkalt etter familiens hund, og ordet kavat betyr morsk og modig, noe som er egenskaper som gjennomsyrer hele varemerket. Kavats sko har kledd barns føtter i mange generasjoner, og deres mål er å på nygammel måte produsere sko for mange generasjoner til!
(18 av 18 produkter)
(18 / 18)