Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Lek utendørs – Finn barneklær, barnesko og leker som passer til utelek!

Mange foreldre ønsker å se sine barn leke ute oftere – i hagen, i bakgården eller i parken. Når innendørsaktivitetene tar for mye tid vil mange foreldre aktivisere sine barn, men vet kanskje ikke helt hvordan. Det holder ofte ikke med oppfordringer som ”gå ut og lek”, eller å si at ”da jeg var ung var vi ute og lekte sisten til langt på kveld etter skolen”.

Disse argumente er kanskje ikke tilstrekkelige for dagens barn. Det foreldrene derimot kan gjøre er å oppmuntre og tilby aktiviteter samt leketøy som gjør at barna vil leke utendørs. Leker som er underholdende og som oppmuntrer til aktivitet, bevegelse og den ettertraktede friske luften.

På denne siden har vi derfor samlet alt som hører til utelek. Alt fra uv-klær og vårjakker, til sandkasser og husker.

Utendørslek og vannlek

Det finnes leketøy som er så enkle at de aldri går av moten. Baller, husker, sandkasser, hoppetau, lekehus, telt, klatretau og trampoliner er eksempel på slike leketøy. Denne typen leketøy passer utmerket til utendørslek og vannlek, og oppmuntrer samtidig barna til å være aktive. For barn som vil leke og pusle i hagen har vi et bredt utvalg av sandkasser, trillebårer, lekebord og hagearbeidstilbehør. For mindre barn finner du en mengde morsomme vannleker som er underholdende for de små å leke med. Utendørsleker kan være et perfekt påskudd til å omgås venner og famillie i hagen eller parken. For disse anledningene har vi blant annet fotballer, sprettballer, bowlingsett og boule.

Regnklær og vårjakker

Utelek krever ikke bare morsomme uteleker, men også passende uteklær som barna kan være bekvemme i mens de leker. På våren og høsten er det viktig å ha gode regnklær, regnstøvler,  vår- og høstjakker samt luer som beskytter mot regn og vind.  På Lekmer finner du en mengde forskjellige barneyttertøy og sko i ulike prisklasser fra varemerker som Didriksons, Geggamoja, Joha, Lindberg og Ticket Outdoor. 

Avslutt sommeren på topp!

371 produkter
371 produkter