Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Sykler, sparkesykler og tilbehør for barn – alt til uteleken!

Når våren kommer er det på tide å tørke støv av sykkelen og komme seg ut i naturen. Å få sin aller første sykkel er en helt spesiell opplevelse, og å gå fra en trehjuling til en løpesykkel og siden lære seg å sykle skikkelig med en ekte sykkel er en morsom og lærerik prosess for mange barn og foreldre. Å sykle til skolen eller dra på utflukt med hele familien er for mange en fantastisk utendørsaktivitet. Vi på Lekmer har derfor samlet alt som hører til sykling på samme sted. Finn alt fra sparkesykler og sparkekjøretøy til sykkelseter og annet sykkeltilbehør fra varemerkee som Stiga, Hamax, OK Baby og Kettler.

Sykler og sparkekjøretøy

Blant Lekmers sortiment kan du finne rett sykkel, sparkesykkel eller sparkekjøretøy for akkurat ditt barns behov.
Ved kjøp av sykkel, sparkesykkel eller sparkekjøretøy er det mye å tenke på. Hvilken type hjul, bremser, størrelse, farge og til og med motiv, skal man velge? Enkelte trehjulinger er utrustet med foreldrestang som senere kan tas bort, mens en løpesykkel eller balansesykkel passer utmerket for barn som skal til å lære seg å sykle. Med de kan barna leke, og samtidig trene balansen på en litt enklere måte. For litt eldre barn kan et skateboard eller et par inlines være en morsom måtes å ta sine ferdigheter til neste nivå.

Sykkeltilbehør

Å sykle sikkert er en grunnleggende forutsettning for alle. Enten barnet sykler selv eller om du sykler sammen med ditt barn. Å sykle med sitt barn kan være både nyttig og morsomt, men det gjelder å finne det rette sykkelsetet som passer deg, ditt barn og din sykkel. På Lekmer har vi mange forskjellige typer sykkelseter fra blant annet Hamax og OK Baby. Å sykle, kjøre inlines, skateboard eller til og med sparkesykkel krever en god og sikker hjelm, men i tillegg albuebeskyttere, knebeskyttere og håndleddbeskyttere. Alt dette finner du hos oss på Lekmer.

Sparke, løpe og sykle

På denne siden har vi samlet hundrevis av produkter i form av sykler, løpesykler og sparkekjøretøy for barn i alle aldre. Her har vi også elektriske kjøretøy, sykkelseter, tibehør og masse mer. Finn din favoritt til overkommelige priser!

188 produkter
188 produkter