Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Alt til dåpen eller navnesermonien

Her har vi samlet alt du kan tenkes å trenge til dåpen – fra søte dåpskjoler og dresser til fotorammer eller gå-vogner til å gi som gave. Velg og vrak blant en mengde rimelige favoritter!

Dåp og navnefest – gaver og klær til festen

En dåp eller navneseremoni hører for mange til når et barn kommer til verden. Men hva kan man egentlig gi til et lite barn i dåpsgave, og hvor finner man en fin dåpskjole? Vi på Lekmer ønsker å gjøre det enkelt for deg, og har derfor samlet alt du behøver for dåp eller navnefest – på ett og samme sted.

Her finner du alt fra skinnende smykkeskrin og søte barneservise til vakre dåpskjoler og stilige babydresser.

Dåpsgave

Når man skal kjøpe en gave til den som skal døpes kan det være gøy å gi noe som barnet kan beholde lenge, og se tilbake på som et minne. Her tilbyr vi et brett sortiment fra blant annet Dacapo med saker som smykkeskrin, esker, sparebøsser, bestikk og kopper.

Å dokumentere barnets utvikling og oppvekst er alltid verdsatt, både av foreldrene og til slutt av barnet selv. Et fint fotoalbum eller en ramme er perfekt som dåp- eller navnefestgave.

En annen idé er å bi gi bort et fint mat- eller porselensett. Her finnes flere ulike varianter med ulike motiv, pakket i fine gaveesker.

Dåpskjoler og festklær

Når det kommer til dåpsklær vil man kanskje ikke overdrive for mye. Vil man gjøre det tradisjonelt er det en dåpskjole som gjelder – for både gutter og jenter. Her har vi fine kjoler fra blant annet Jocko og Cadeau som garantert vil holde din lille i sentrum.

Selvfølgelig har vi også andre superstilige festklær for barn som gjør seg perfekt på dåpen eller navnefesten – babydresser og bodyer til de aller minste, samt fine kjoler, skjorter og dresser til de litt eldre.

155 produkter
155 produkter