Joolz Joolz Geo 2, Duovogn, Studio, Noir

Pris fra 10995 kr 10995 kr Ikke på lager
Til kassen
  • Artikkel nummer L-8120134-0000
Joolz Geo 2 Studio er en elegant barnevogn med eksklusiv finish som tilbyr maksimal komfort til ditt barn. Trekket er quiltet og har detaljerte dobbelsømmer, og ettersom vognen er designet i bordhøyde slipper du å lete etter en café med egne barnestoler.

Joolz Geo2 har en bekvem og ergonomisk bagdel slik at barnet kan ligge ned så lenge det trenger. Madrassen puster for en bekvem og sikker søvn. Bagdelen kommer med en forlenget sufflett med ventilasjonsvindu i mesh som gir en jevn luftflyt. Den tilgjengelige XL-varekurven er avtagbar og har smarte bærehåndtak. Bagdelen er høyest plassert slik at forelderen ikke trenger å bøye seg ned for å klemme. Geo² fungerer på alle underlag takket være det robuste understellet og de punkteringsfrie dekkene. Den legges sammen med en smidig bevegelse, og transportlåsen holder barnevognen sammenlagt når den transporteres.

Sportsdelen til Joolz Geo² er en ergonomisk bedrift. Enten barnet ligger, sitter eller sover gir designen optimal støtte for barnets kropp. Enten du er hjemme eller ute for en matbit er setet plassert i perfekt bordhøyde slik at forelderen kan sette vognen inntil bordet. Og takket være dets høye plassering blir det ingen tunge løft. Selen forblir i en åpen posisjon og har en magnetisk spenne, slik at det går raskt og enkelt å løfte inn barnet. Det eneste som gjenstår er å velge hvilken vei barnet skal sitte. Mot forelderen? Eller ut mot den vide verden? Geo² kan forvandles til en kompakt duovogn gjennom å bytte ut XL-varekurven mot en lavere bagdel eller sportsdel. Også i duo-utførelse er vognen lettmanøvrert. Den er like kompakt som en mono, og den kan til og med med to plasser legges sammen i ett stykke med samme størrelse som en mono. Med Joolz Geo² duo kan du transportere to barn samtidig: uansett om det er tvillinger eller et yngre og et eldre barn. Du kan bytte ut varekurven mot en andre bagdel eller sportsdel.

- Avtagbar XL-varekurv
- Sportsdel i bordhøyde
- Kompakt barnevogn i duoutførelse
- Sammenlegging med en bevegelse
- Automatisk transportlås - Sikkerhetsbøylen kan åpnes med en hånd
- Stor sufflett med UPF 50+
- Terrenghjul
- Romslig bagdel
- Madrass som puster
- Høy bagdel og sportsdel
- Avtagbar XL-varekurv
- Justerbart håndtak
- Vendbar sportsdel
- Sportsdel som kan lenes bakover
- Låsbare og svingbare hjul
- Enkel å manøvrere
- Fjæring på fire hjul

Dette inngår i forpakningen:
- Understell + øvre ramme + sportsdelstrekk + sufflett + XL kurv
- Bagdelstrekk til øvre bagdel


Vekt
Joolz Geo2 med sportsdel: 14,3 kg
Understell: 8,9 kg
Understell uten hjul: 5,9 kg
Øvre sportsdel: 3,7 kg
Øvre bagdel: 4,9 kg
Nedre sportsdel: 2,7 kg
Nedre bagdel: 3,3 kg
XL-kurv: 1,7 kg
Vekt i XL-kurv: 1,7 kg
Vekt i XL-kurv: 10 kg maks
Belastning Joolz Geo2: 40 kg maks

Mål
Oppsatt: 83 x 60 x 93 - 109 cm
Sammenlagt sportsdel/XL-kurv: 99 x 60 x 42 cm
Sammenlagt sportsdel/sportsdel: 99 x 60 x 42 cm
Sammenlagt: 89,5 x 60 x 30 cm
Sammenlagt uten hjul: 89,5 x 47,5 x 26 cm
Øvre bagdel: 85 x 40 x 26 cm
Madrasstørrelse øvre bagdel: 82 x 33 x 3 cm
Nedre bagdel: 85 x 40 x 25 cm
Madrasstørrelse nedre bagdel: 76 x 31 x 3 cm
Forhjul: 7 inch
Bakhjul: 12 inch

Vedlikeholdsråd:
Behandle hjul og metalldeler regelmessig (omtrent en gang i måneden) med tefloneller silikonspray slik at vognen fortsetter å rulle smidig. Aluminiumdelene på din Joolz Geo er anodiserte for å beskyttes mot ytre påvirkning som korrosjon. Anodiserte aluminiumdeler er følsomme for sure rengjøringsmidler og fett, noe som kan forårsake flekker og misfarginger på aluminiumdelene. Vi anbefaler derfor at du rengjør aluminiumdelene på din barnevogn med varmt vann og en myk klut.