TFK Joggster Adventure Fossil 2018

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Joggster Adventure Fossil 2018 er en pålitelig og tilpasset allroundvogn som passer like godt i byen som i mer ulendt terreng. Med denne nye og forbedrede modellen står Joggster Adventure klar for å bli med på ethvert fartsfylt eventyr, selv på joggeturen. Understellet er laget i aluminium og basekonstruksjonen er sveiset. De fleste delene i understellet er skrudd sammen og gir høy driftsikkerhet. Høy kvalitet er kjennetegnet til denne vognen. Bakakselen er dempet med behagelig gynging som fjerner ujevnhetene på en flott måte. Høydejusterbart håndtak med kneledd. På begge sider av vognen er det små oppbevaringslommer med glidelås. Joggster Adventure har luftfylte hjul sammen med demping i understellet som er en uslåelig kombinasjon. Hjulene måler 12” både foran og bak og forhjulet er svingbart men kan også låses i fast posisjon. Som alle vogner fra TFK har Joggster Adventure skivebremser på begge bakhjulene fra tyske Weber som gjør at du kan bremse i nedoverbakker. Parkeringslås er også tilgjengelig slik at vognen holder seg bremset. Vognen har forovervendt sittedel som er anbefalt fra omtrent 6 måneder. Sittedelen er myk og behagelig og fotstøtten kan justeres i 2 ulike stillinger. Ryggstøtten legges trinnløst tilbake med stropp ned til fullt tilbakelent liggestilling. Innsiden der barnet sitter er kledd i polstret memory foam-lignende materiale som er kjølig på sommeren (kalt AirGo). Ventilasjon på baksiden når setet er i liggestilling. Øverst på baldakinen er et kikkevindu som lydløst lukkes og åpnes med magnet. Joggster Adventure er enkel å legge sammen i ett trinn for å laste inn i bilen.

Spesifikasjoner:
Sete opp til baldakinen: 60 cm
– Ryggstøttens høyde: 52 cm
– Setets dybde x bredde: 28 x 33 cm
– Fotstøttens lengde: 25 cm
– Bredde: 57 cm
– Håndtakets høyde: 77 - 122 cm
– Sammenfoldet med hjul: 91 x 57 x 42 cm (L x B x H)
  • Artikkel nummer 254860

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping