Gulliver Joggesko, Softshell, Blue/Grey

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 20% Pris fra 560 kr 699 kr
Til kassen
På lager
Et par vanntette fritidssko fra Gulliver. Til alle vårens utendørsaktiviteter trengs et par pålitelige fritidssko. Disse vanntette skoene er perfekt for fartsfylte aktiviteter i skiftende vær. De har en solid yttersåle som gir godt grep mot glatte og våte underlag. Skoene er meget lette å ta på og av. De er utstyrt med en elastisk snøring og en regulerbar borrelås som kan justeres individuelt etter barnets føtter. Bak på hælen er de utstyrt med en drahempe for å forenkle påtagningen ytterligere.

- Vanntette
- Softshell
- Drahempe på hælen
- Elastisk snøring
- Borrelåslukking


Materiale: softshell, PU

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0038442-1003
  • Sikkerhet
  • Material PU Softshell