Disney Lejonkungen Joggesko, Grå

Legg til i ønskelisten
Pris fra 299 kr 299 kr På lager
Til kassen
  • Artikkel nummer L-0037412-1019
  • Sikkerhet
  • Material Lær/Skinn Nylon
Funksjonelle joggesko med Disney Løvenes konge-tema. Skoenes overdel er produsert i mykt nappa-lær og meshtøy som gjør at foten får puste. Drahempe i hælen og borrelåslukking gjør dem enkle og smidige å ta på, og EVA-mellomsålen bidrar med støtdemping og stabilitet. Skoene har en mønstret yttersåle i TPR for godt grep, og på siden finnes et motiv som forestiller hovedkarakteren i Disney Løvenes konge. Hælen bærer teksttrykket ”Team ROAR”, og en av borrelåsene er prydet med filmens logo.

Materiale:
Overdel: nappa-lær
Fôr: mesh, nylon
Innersåle: mesh nylon
Mellomsåle: EVA
Yttersåle: TPR

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år