Jabadabado

Det svenske familieforetaket JaBaDaBaDo ble startet i 1993 og begynte å produsere treleker for barn, og har etter mange år i bransjen utviklet seg til å importere ikke bare egendesignede leker, men også fine møbler til barnerommet.

JaBaDaBaDos lenestol i kunstlær og flere farger er en populær og fin detalj i mange barns soverom. Den har en klassisk utforming med gode armlener og solid ryggstøtte. I vårt sortiment finner du også lekne og fint utformede bakverk i tre og riktig morsomme bakerverktøy som gjør leken nesten på ordentlig. Klassiske rislamper i ny form med fargeglade og typiske JaBaDaBaDo-motiv å lyse opp rommet med.

Fargeglad og leken design som viser seg i mange utførelser som gjør det lille ekstra i barnets rom eller til barneselskapet, er utmerkende for JaBaDaBaDos produkter. Lenestoler, bakesett, kleshengere, krakker er bare en liten del av det du finner hos Lekmer, leketøysbutikken på nettet. Her finner du et bredt sortiment både når det kommer til innredning til barnerommet, morsomme leker, JaBaDaBaDos populære bokser, pappesker, hoppetau, musikkinstrument, praktiske reisevesker for barn og gyngedyr i tre. Vi har nyheter som hver sesong raskt blir til et must i innredningssammenheng. La deg inspirere av barnslig morsom innredning og masse annet fra JaBaDaBaDos brede sortiment!
(1 av 1 produkter)
(1 / 1)