Zoomer Hedgiez, Loops

Legg til i ønskelisten
Pris fra
Til kassen
Ikke på lager

Video

Zoomer Hedgiez, Dizzy er et interaktivt pinnsvin med levende personlighet som interagerer via barnets berøring. Dizzy er en elskverdig liten krabat som kan gjøre kunster. Leken har en on/off-knapp på undersiden. Når barnet aktiverer leken lyser pinnsvinets øyne, og Hedgiez er klar for lek. Leken har flere spennende funksjoner. Om barnet gir pinnsvinet en lett klapp i pannen så gjør den en kollbøtte. Hedgiez kan gjøre opp til tre kollbøtter avhengig av hvor mange ganger barnet klapper den i pannen. Når barnet gir Hedgiez et lett trykk på nesen så lager den morsomme lyder, og om barnet trykker to ganger så nyser pinnsvinet. Leken kan også settes i tickle mode gjennom at den snus opp ned. I denne modusen kan barnet kile pinnsvinet slik at det ler eller klappe den litt forsiktig slik at den begynner å kose seg i fanget på barnet. Hedgiez har også en Cuttle-ball mode, noe som gjør at pinnsvinet interagerer på forskjellige måter avhengig av hvilken kombinasjon barnet berører det i. Når pinnsvinet har blitt rufsete etter alle kunster, kan barnet kamme de myke taggene med den medfølgende kammen. Drives med 4 AAA-batterier (inngår ikke). Leveres med instruksjoner.
  • Artikkel nummer L-8093988-0000
  • Sikkerhet
  • Alder 4 - 11 år

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping