Gulvstellebordet Harö fra Carena er både enkelt og klassisk. Harö har to hylleplater der du kan oppbevare håndklær, bleier og diverse stelleartikler. Øverst på stellebordet finnes en flate der du kan plassere en myk stellematte som gjør det litt mer bekvemt for barnet når du skifter bleie. Harö er i produsert i en svenskeid fabrikk i Lettland som har lang tradisjon for produksjon av nettopp stellebord.

Harö er produsert i treslaget bjørk fra Östersjö-området og har derfor ekstra god holdbarhet sammenlignet med lignende materialer fra andre deler av verden. Harö gulvstellebord er dessuten lakkert i svenskproduserte farger og inneholder ingen farlige stoffer.

Anbefalt størrelse på stellematte: 75 x 55 cm.
Yttermål (L x B x H): 81 x 66 x 98 cm.
Stellehøyde: 88 cm.
Materiale: Bjørk fra Nord-Europa.
Lakkert i svenskprodusert farge.

Harö gulvstellebord oppfyller alle gjeldende krav/standarder som er satt innen EU for denne produktgruppen, noe vi har krevd for å holde en så høy klasse på produktet som mulig.
  • Artikkel nummer 217310
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.