Milaj er et par vanntette gummistøvler med en sammensatt trikotinnside fra Didriksons. Med disse praktiske gummistøvlene kan barnet hoppe og leke i hver eneste vanndam. De har et mellomhøyt skaft med todelt farge. Støvlene er både vind- og vanntette med teipete sømmer som forhindrer lekkasje. Bak på hælen har de en refleks for å synes i mørket. Yttersålen gir et godt grep mot underlaget slik at barnet kan bevege seg uhindret.

- Grepvennlig såle
- Enkle å ta av og på
- Refleks
- Vind- og vanntette
- Vannsøyle: 8000

Yttermateriale: 100 % naturlig gummi
Innermateriale: 100 % polyester

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 195533
  • Sikkerhet
  • Material Polyester

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.