Gummistøvler som passer bra for slapsete vinterdager. Solar Neo er behagelige og beskytter barnets føtter med tre lag vanntett naturgummi. På innsiden er støvelen fôret med neopren som strekker seg hele veien opp i støvelskaftet. Den dypt mønstrede sålen gir ekstra grep på vinterunderlag. De sterke fargene og refleksdetaljene gjør at barnet synes godt i høstmørket. Solan Neo er en funksjonell gummistøvel i moderne snitt som kommer til å holde dine barns føtter tørre også i det verste ruskeværet.

Materiale:
Tre lag naturgummi
Såle: Gummi
Fôr: Neopren

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0034405-1008
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.