Tretorn Gummistøvel, Gränna vinter, Black/Grey

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 32% Pris fra 273 kr 399 kr På lager
Til kassen
  • Artikkel nummer L-0035737-1001
Gränna Winter er en varmfôret gummistøvel for høst- og vintersesongen. Gränna Winter er produsert i naturgummi og har en innersåle av typen pile som er både hurtigtørkende og hindrer kulde fra bakken i å gå opp i støvelen. Mellomsålen (EVA) bidrar med komfort og har en støtdempende effekt. Støvelens overkant har en snølås med snor som holder ute snø og smuss. Den riflede yttersålen er laget av støpt grepsikker gummi som holder festet på vått underlag.

- Varmfôret
- Innersåle, Pile som holder varmen og tørker raskt
- EVA-mellomsåle bidrar med komfort og absorberer støt
- Snølås med snor
- Yttersåle i grepsikker gummi

Materiale overdel: naturgummi
Materiale fôr: pilefôr/EVA
Materiale yttersåle: gummi
Vaskeråd: Rengjør med lunkent såpevann. Unngå løsemiddel. La tørke i romtemperatur og unngå kontakt med varmeelement. Oppbevar støvlene oppreist på et svalt, mørkt sted. For vedlikehold av støvelens gummioverflate anbefales silikonolje eller glycerin.

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år