Goodbaby GB Pockit, Reisevogn, Posh Pink

Legg til i ønskelisten
Pris fra
Til kassen
Ikke på lager
Med sin eksepsjonelle innovasjon er GB Pockit verdens minste sammenleggbare vogn (Guinness World Record 2014). Når GB Pockit legges sammen er den mindre enn noen annen vogn i sitt slag som finnes ute på markedet akkurat nå*, 30 x 18 x 35 cm for å være nøyaktig!

Gjennom to enkle trinn blir vognen til et kompakt pakke som du bærer rundt på akkurat som en hånveske - med en vekt på kun 4,3 kg. Denne fantastiske evnen til å kunne variere mellom å dra og bære på gjør den til en ultimat reisevogn. Den er dessuten enkel å oppbevare når den ikke brukes. Den kompakte størrelsen gjør at GB Pockit får plass på hattehyllen på tog og fly.

- Kan dras og styres med en hånd
- Enkel sammenlegging i to trinn
- Justerbar vattert sikkerhetssele
- Låsbare forhjul
- Beskyttende soltak
- Varekurv

Kan brukes fra 6 måneder opp til cirka 4 år (9-17 kg).

Vekt: 4,3 kg
Mål oppsatt: 72 x 43 x 99 cm
Mål sammenlagt: 30 x 18 x 35 cm


GB Pockit er Årets Babyprodukt 2016!

En barnevogn som kan tas med som håndbagasje på flyturen eller legges i sykkelkurven, og som til og med har vært med i Guinness Rekordbok. Der har du Årets Babyprodukt, GB Pockit.

GB Pockit er en barnevogn som mangler motstykke, og som derfor ble et selvsagt valg av Årets Babyprodukt 2016. Som verdens minste vogn sammenlagt ifølge Guinness Rekordbok 2014, er Pockit et banebrytende produkt som med sin eksistens har skapt en ny trend for kompakte reisevogner. GB Pockit kan tas med som håndbagasje på flyturen eller i sykkelkurven, den kan til og med gå ned i håndvesken! Med 17 kg som maksvekt i setet og 5 kg i varekurven er Pockit med sin lave vekt 4,3 kg så liten - men samtidig så kraftig. At GB i den lille pakken dessuten har klart å inkludere en romslig sportsdel og solide hjul er bare å applaudere. Med en GB Pockit i baklommen trenger ingen forelder å høre på klager om trette barneføtter igjen.
  • Artikkel nummer 178283
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping