Carena Gålö, Veggstellebord, Grå

Legg til i ønskelisten
(3)
Til kassen
Ikke på lager
Veggstellebordet Gålö fra Carena er både enkelt og klassisk. Gålö er dessuten meget praktisk da du kan plassere stellebordet på en vegg, noe som gjør det enklere om du har lite plass. Stellebordet åpnes og lukkes enkelt ved å ta tak i håndtaket som er plassert på undersiden av stellebordet. Viktig! Bruk plugg og skrue som er beregnet for veggmontering for akkurat det veggmaterialet som du har der stellebordet skal plasseres (inngår ikke i forpakningen).

Gålö er produsert i treslaget bjørk fra Östersjö-området og har derfor ekstra god holdbarhet sammenlignet med lignende materialer fra andre deler av verden. Gålö veggstellebord er dessuten lakkert i svenskproduserte farger og inneholder ingen farlige stoffer.

Anbefalt størrelse på stellematte: 75 x 55 cm.
Mål sammenlagt (L x B x D): 79 x 68 x 23 cm.
Mål stelleflate: 75 x 59 cm. Stelleputen bør ikke være mer enn 2 cm tykk.
Stellebordet anbefales med en plassering på 90 cm over gulvet.
Materiale: Bjørk fra Nord-Europa.
Lakkert i svenskprodusert farge.
Maks belastningsvekt: 15 kg

Gålö veggstellebord oppfyller alle gjeldende krav/standarder som er satt innen EU for denne produktgruppen, noe vi har krevd for å holde en så høy klasse på produktet som mulig.
  • Artikkel nummer L-7002514-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.