Viking Fritidssko, Holmen,

Pris fra 600 kr 600 kr På lager
Till kassen
  • Artikkel nummer 203859
  • Sikkerhet
Holmen er et par bekvemme fritidssko fra Viking. Skoene er meget lette å ta av og på med hjelp av drahempen bak, den elastiske snøringen og den regulerbare borrelåsen. De er produsert i et nettmateriale som gir en god pusteevne som holder foten sval under varme dager. Foran på tåen og ved hælen har de forsterkninger som gir stabilitet ved fartsfylte aktiviteter. Yttersålen er produsert i gummi og er tilpasset for å gi godt grep på alle typer underlag. Skoene har en EVA-mellomsåle med god støtdemping og ekstra støtte for foten. De har spesielt barnetilpassede lester som gir god plass for tærne.

- Elastisk snøring
- Regulerbar borrelås
- Drahempe på hælen
- Forsterket hæl- og tåparti

Materiale: tekstil, syntet, gummi, EVA

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år