Viking Fritidssko, Hel II,

Pris fra 550 kr 550 kr På lager
Till kassen
  • Artikkel nummer 203855
  • Sikkerhet
Et par bekvemme fritidssko i lilla og rosa fra Viking. Skoene er designet i en sporty modell som er meget lett og med høy pusteevne. Perfekt til sommerens aktiviteter! De har to regulerbare borrelåser som gjør dem meget lette å ta på og av. Skoene er slitesterke og utstyrt med sveisede forsterkninger. De har en formpresset fotseng i kombinasjon med Vikings klassiske lest som gir ordentlig med plass for tærne. De har også en lettvektig, helstøpt og formpresset EVA-såle med gummipaneler som gir godt grep mot underlaget.

- Sveisede forsterkninger
- Borrelås
- Formpresset fotseng
- Lettvektige
- Helstøpt og formpresset såle

Materiale: syntet, tekstil, gummi, EVA

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år