Viking Fritidssko, GORE-TEX®, Trym, Pink/Blue

Legg til i ønskelisten
(1)
Til kassen
Ikke på lager
Fin og urban rosa og blå allroundsko fra Viking for aktive barn i all slags vær. GORE-TEX® membran gjør skoen vann- og vindtett, og den sveisede nettmaterialkonstruksjonen lar huden puste slik at foten holdes tørr og sval. Skoen har dobbel borrelås som gjør den enkel å ta på og av. Den helstøpte EVA-mellomsålen og sålen holder vekten lav, og gummiforsterkningene gir ekstra slitestyrke. Innersålen er uttagbar. For solrike dager med risiko for regnskurer har Trym den riktige fleksibiliteten og komforten. Skoene tåler maskinvask ved 30°C.

Materiale:
Overdel: GORE-TEX®,syntet, tekstil
Såle: gummi, EVA

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 172697
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.