Walltastic Fondtapet, My first JCB, 244 x 305 cm

Legg til i ønskelisten
(1)
Til kassen
Ikke på lager
Walltastic er detaljrike og unike tapeter med mange ulike tema. De vekker barnets nysgjerrighet. En hel vegg med spennende hendelser og karakterer i sterke farger! Siden flere av tapetene er laget i med 3D-effekt (ikke alle), suges man lett inn i de fantasifulle verdenene.

Instruksjoner - før du begynner:

Din nye tapet kommer i 12 deler. Vi anbefaler at du legger ut samtlige deler på gulvet i riktig rekkefølge før du begynner for å være sikker på at ingen av delene er skadet.

Om du finner en skadet del skal du kontakte den butikken du kjøpte Walltastic i. Monteringen av den første delen bestemmer hvordan resten av delene skal plasseres, og derfor er det opp er det viktig at du er nøye og tar deg tid til å plassere den riktig.

Montering:
1. Velg del nr. 1.
2. Legg delen med framsiden ned på en rett overflate. Stryk på tapetlimet og plasser den ut på veggen.
3. Gjør det samme med tapetdelene 2-12 med én gang, uten opphold. Vent ikke for lenge med å sette opp hver del, da det kan bli vanskelig å montere en rett linje.

Så snart delene er klisteret på veggen, begynner tapetlimet å tørke. Vær derfor forberedt på å sette opp alle delene med en gang uten å ta en pause.

Det er normalt for en fuktig tapetdel å utvide seg (maks 1,25cm). Når tapeten tørker, kan den dra seg sammen noen millimeter, som gjør at det er veldig viktig at du setter opp hver del kant-i-kant uten sprekker.

Ta forsiktig bort eventuell tapetlim som kommer fram i kantene eller på forsiden, dette gjør du enklest med en myk klut. For mye gnukking og tørking kan gjøre at fargen forsvinner fra tapeten.

Mål på tapeten:
H 244 cm x B 305 cm
  • Artikkel nummer L-2000464-0000
  • Sikkerhet

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping