Walltastic Fondtapet, Marvel Avengers

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Dekorer barnerommet med Walltastic Fondtapet med motiv av superheltene fra Marvel Avengers. Walltastic er detaljrike og unike tapeter med tema, der flere av dem gir en opplevd 3D effekt. De vekker barnas nysgjerrighet, samtidig som de lokker til interagering og læring. En hel vegg med spennende hendelser og karakterer i sterke farger! Ettersom flere av tapetene er laget i en 3D dybde (ikke alle), suges man lett inn i de fantasieggende verdenene.

Monteres med tapetklister for papirtapet

Instruksjoner - før du begynner:
Din nye tapet kommer i 12 deler. Vi anbefaler at du legger ut samtlige deler på gulvet i riktig rekkefølge før du begynner for å sikre at ingen del er skadet.

Om du finner en skadet del skal du kontakte butikken du kjøpte Walltastic i. Ettersom det er monteringen av den første delen som bestemmer hvordan resten av delene skal settes opp, er det viktig at du er nøyaktig og tar deg tid til å plassere den korrekt.

Montering av delene:

1. Velg del nummer 1.
2. Legg delen med forsiden ned på en flat overflate. Stryk på tapetklisteret og posisjoner den på veggen.
3. Gjenta det samme for tapetdel 2-12 fortløpende uten opphold. Vent ikke for lenge med å sette opp hver enkelt del, da det kan bli vanskelig å montere en rett linje.
Så fort delene er oppsatt på veggen, begynner tapetklisteret å tørke, så vær klar til å sette opp alle delene fortløpende før du tar en pause.

Det er normalt for en fuktig tapetdel å ekspandere (maks 1,25cm). Når tapeten tørker kan den trekke seg sammen noen millimeter, noe som gjør at det er meget viktig at du setter opp hver del kant-i-kant uten mellomrom.

Fjern forsiktig eventuelt tapetklister som kommer frem i sprekkene eller på forsiden, dette gjør du enklest med en myk klut. For mye gniing og vasking kan gjøre så fargen forsvinner fra tapeten.

Mål: 244 cm x 305 cm
  • Artikkel nummer L-8081920-0000
  • Sikkerhet

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping