BiBaBad Flexi, 70-90 cm, Hvit

Legg til i ønskelisten
(2)
Pris fra
Til kassen
Ikke på lager
BiBaBath Flexi gjør det mulig for barnet å bade i dusjen! BiBaBad er et stort sammenleggbar badekar for ett eller flere barn. Badet er en smart og smidig løsning for barnefamilier som mangler badekar eller ønsker et godt alternativ til et klumpete badekar. Det består av en lett, rustfri og justerbar aluminiumsramme med en badepose. BiBaBadet er fleksibelt for å passe alle dusjer og kabinett. Eksempelvis Flexi 70-90, innebærer at du kan justere rammen slik at bademålet kan bli 70 til 90 cm, på hver side. De oppgitte målene gjelder når posen er fylt med vann, altså minstemålet for BiBaBadets plassering. Brukeren plasserer selv bibabadets tappesystem der det passer dusjens avløp. BiBaBadet tømmes for vann med en enkel propp. Etter bruk kan badet legges sammen og settes til side. Sammenlagt kan badet fint henge på veggen der det tar minimalt med plass. Oppsatt blir det et stort og romslig badekar, til mer enn ett barn og herlige badeleker. Barn elsker å bade! Badeposen er lett å ta av og maskinvaskes på 60 grader. BiBaBad finnes i tre størrelser på både ramme og badepose. Sammenleggbar lettvekts aluminiumsramme. Propp for enkel og sikker tømming. Enkel å ta med på reiser. Anb. fra nyfødt til ca 8 år, samt flere barn. Vaskbar pose på 60 grader. Embalasje 60x33x6 cm. Vekt 2,5 kg. Høyde ca 45 cm.
 • Artikkel nummer 175485
 • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping

Anmeldelser

 • 1 person syns den her anmeldelsen var nyttig

  Bra!

  Lillegull elsker denne. Flott alternativ til badekar for oss som bor i liten leilighet. Hun har hatt med seg ei venninne oppi og det funket utmerket! Trekker ned at man kun kan ha 15 cm vann oppi..

 • 0 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Passer ikke alle dusjer

  At det passer alle dusjer er løgn, har kastet bort masse penger på denne og den passet ikke dusjen vår..

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter