BiBaBad Flexi, 60-80 cm, Hvit

Legg til i ønskelisten
(5)
Til kassen
Ikke på lager
BiBaBath Flexi gjør det mulig for barnet å bade i dusjen! BiBaBad er et stort sammenleggbar badekar for ett eller flere barn. Badet er en smart og smidig løsning for barnefamilier som mangler badekar eller ønsker et godt alternativ til et klumpete badekar. Det består av en lett, rustfri og justerbar aluminiumsramme med en badepose. BiBaBadet er fleksibelt for å passe alle dusjer og kabinett. Eksempelvis Flexi 60-80, innebærer at du kan justere rammen slik at bademålet kan bli 60 til 80 cm, på hver side. De oppgitte målene gjelder når posen er fylt med vann, altså minstemålet for BiBaBadets plassering. Brukeren plasserer selv BiBaBadetstappesystem der det passer dusjens avløp. BiBaBadet tømmes for vann med en enkel propp. Etter bruk kan badet legges sammen og settes til side. Sammenlagt kan badet fint henge på veggen der det tar minimalt med plass. Oppsatt blir det et stort og romslig badekar, til mer enn ett barn og herlige badeleker. Barn elsker å bade! Badeposen er lett å ta av og maskinvaskes på 60 grader. BiBaBad finnes i tre størrelser på både ramme og badepose. Sammenleggbar lettvekts aluminiumsramme. Propp for enkel og sikker tømming. Enkel å ta med på reiser. Anb. fra nyfødt til ca 8 år, samt flere barn. Vaskbar pose på 60 grader. Embalasje 60x33x6 cm. Vekt 2,5 kg. Høyde ca 45 cm.
 • Artikkel nummer 175484
 • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping

Anmeldelser

 • 4 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  praktisk løsning

  Fint alternativ for deg som ikke har badekar. Prisen trekker ned.

 • 4 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Kjempe kjekt

  Har hat denne i 4-5 år bare kjøpt nye badeduker etterhvert som de har blitt stygge. En av de beste investeringene jeg har gjort guttungen bare elsker det og bruker den hver dag tar liten plass etter at det er slått samen :) Anbefales på det sterkeste har også god nok plass til 2 min gutt er 6 år

 • 1 person syns den her anmeldelsen var nyttig

  Praktisk!

  Veldig praktisk for oss som bor litt trangt. Men utrolig irriterende at det ikke følger med noe skikkelig bruksanvisning. Bare noen vage bilder, og den skal dit og den skal dit. Vi måtte mer eller mindre gjette oss frem. Når vi endelig fant riktig innstilling etter mye om og men så ble både vi og ungene fornøyd.

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter