NUK First Choice+ Drikkeflaske 150 ml med myk sølefri drikketut av silikon forenkler overgangen til selvstendig drikking. The NUK Anti-Colic Air System balanserer vakuumet i flasken, hjelper til å forhindre kolikk gjennom at barnet ikke svelger luft. Flasken har et ergonomisk, anti-slip håndtak for sikkert og bekvemt grep. Den myke drikketuten er biteresistent og har en renne hvor væsken kommer naturlig. Flasken har ekstra bred åpning, skruring, forseglingslokk og beskyttelseshette. Alle deler er enkle å ta av, noe som gjør det enkelt å rengjøre og tilberede mat i flasken. Produktet er produsert av høykvalitativ polypropylene (PP), fri for alle former av bisfenoler, ftalater og PVC. Materialet er lett, robust og gjør at flasken går bra å fryse om det skulle behøves. Drikkeflasken kan kombineres med alle NUK First Choice-tilbehør. Passer for barn 6 måneder og oppover.

- Forenkler overgangen til selvstendig drikking
- Myk biteresistent drikketut
- Enkel å rengjøre
- Fra fra bidfenoler, ftalater og PVC
- Lett og robust kvalitet

NUK's produkter har siden 2000 vunnet flere priser innen forskjellige kategorier verden over. Deres tåteflasker og flaskesmokker har bl. a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design.
  • Artikkel nummer L-8120105-0000

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.