Doomoo Doomoo Kudde Stor Vit/Taupe

Legg til i ønskelisten
(1)
Pris fra 949 kr 949 kr
Til kassen
Ikke på lager
Denne puten fra Doomoo er en stor, supermyk og formbar multipute. Den er fylt med minimale EPS-kuler. Innerputen og trekket er av myk Øko-tex jersey. Denne kombinasjonen gir puten en unik anatomisk fordel da den kan formes til ønsked form og behov for maksimal komfort og støtte. Jordmødre anbefaler puten som gravid/støtte- og ammepute, takket være dens unike funksjoner. Under amming holder puten formen under hele ammingen og gir den nødvendige støtten for avlastning av skulder og rygg og holder barnet på plass. Puten kan på den måten motvireke ømme brystvorter og andre ammeproblemer. Puten forenkler også sitte- og liggestillinger for gravide og anbefales ved bekkenløsning og sovproblemer. EPS-kulene har også en antibakteriell egenskap som er en fordel ved all babypleie. Den herlige bumerangformen gir flere bruksområder. Den anatomiske fordelen gjør puten egnet som støttepute ved for eksempel nakke, skulder og ryggproblemer. Den gir god støtte ved lesing i ryggleie. Den store valgfriheten i farger gjør puten anvendelig på alle steder uansett innredningsstil. Trekket er avtagbart og vaskbart på 40 grader.
  • Artikkel nummer 152112
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-10 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping