Joolz Day Quadro, Sportsvogn, Blue

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
I kolleksjon Day Quadro fra Joolz finner du tidløse, elegante vogner med inspirasjon fra Italia og dets tradisjon og kultur. En Day Quadro-vogn er gjennomtenkt til minste detalj, både når det gjelder design og funksjon. Perfekt for deg som søker det lille ekstra.

Vognens høyde gjør at du ikke trenger å bøye ryggen så dypt, og barnet sitter nærmere forelderen. Også sittedelens rygg er ergonomisk utformet. Vognen passer både lange og korte personer ettersom håndtaket er justerbart og vognen høyere enn vanlig.

Sportsdelen er vendbar og justerbar i tre forskjellige posisjoner: sittestilling, hvilestilling og full liggestilling. I sittestilling havner barnet i riktig høyde ved et vanlig matbord, så ved restaurantbesøk kan du enkelt kjøre fram vognen til bordet og la barnet sitte i den og spise. Justerbart 5-punktsbelte, håndtak samt fotstøtte som gjør at vognen vokser med barnet. De fremre hjulene er punkteringsfrie og svingbare, mens de bakre er faste lufthjul.

Takket være den mindre varekurven har barnevognen lengre levetid ettersom understellet ikke overbelastes. Vognen legges enkelt og smidig sammen med en hånd og tar ytterst lite plass i bilen. Inklusive skreddersydd regntrekk som passer til vognens design. Vognens trekk er avtagbart og kan vaskes på 30 grader. Understell inngår.

Vekt: 12 kg Maksvekt: 15 kg
Maksvekt varekurv: 3 kg
Mål oppsatt: 88 x 62 x 100 cm
Mål sammenlagt med sportsdel: 92 x 62 x 50 cm
  • Artikkel nummer L-8069792-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping