Angrerett

Som kunde har du alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven ved fjernsalg og salg utenfor forretningslokaler. Dette innebærer at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å informere dette til Lekmer innen 14 dager fra at du eller en annen part har tatt imot den bestilte varen (angrefristen). Varen skal sendes i retur innen 14 dager fra den dato du har informert Lekmer om at du tar i bruk din angrerett. Produktet skal returneres godt pakket inn i god stand og i originalemballasjen.

Om du som kunde har brukt varen i større utstrekning enn hva som er nødvendig for å fastslå dets egenskaper eller funksjon og at dette har ført til at varen som returneres har minsket i verdi har Lekmer rett til å trekke fra en sum som motsvarer varens verdiforringelse på det beløp som skal betales tilbake. Verdiforringelsen bedømmes fra sak til sak.

Angrerett eller bytterett gjelder ikke for babybeskyttelser beltestoler belteputer hjelmer og sykkelseter dersom emballasjen/forpakningen er åpnet. Skjulte skader på denne typen produkter kan medføre at produktet ikke oppfyller de forventede sikkerhetskrav og derfor kan et bytte eller en retur kun gjøres om forpakningen er uåpnet.

Angrerett eller bytterett gjelder heller ikke for varer med brutt forsegling som ikke kan returneres på grunn av helsemessige eller hygieniske årsaker som for eksempel undertøy, kosmetikk og ammeinnlegg.

 

Retur

Alle varer som sendes tilbake skal være pakket godt inn. Returner alle artikler med originalemballasjen og ev. merkelapper og pakk inn varen slik at dens originale emballasje ikke skades. Du får ikke teipe eller klistre noe direkte på produktets originale emballasje.

 

Slik håndterer du din retur på enklest måte:

 1. Fyll i returseddelen med varens artikkelnummer, navn, antall, returkode og eventuelle anmerkninger for de produktene som du velger å returnere.
 2. Legg returseddelen i pakken.
 3. Teip igjen pakken og pakk den nøye inn.
 4. Lever inn pakken på et postkontor/post-i-butikk.

 

Retur med Lekmers returetikett koster 79 kr uansett vare. Om du ønsker selv å stå for returkostnaden vær vennlig å informere dette til Lekmers kundeservice slik at du ikke debiteres for en ekstra returkostnad.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummer på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering.

 

Bytte

Vi har alltid gratis returfrakt ved bytte av klær og sko. For øyeblikket har vi ikke mulighet til å tilby gratis returfrakt ved bytte av andre varer. Klær/sko kan bare byttes mot klær/sko.

 

Gjør slik:

 1. Legg inn en ny bestilling på hjemmesiden og skriv ditt nye ordrenummer på angitt plass på returlappen. Du betaler som vanlig for din byttesvare i kassen inkludert frakt (49 NOK)og eventuell fakturaavgift. Når vi mottar returvaren på vårt lager kommer vi til å stryke returvaren fra originalordren. Hvis du merker at den vare som du vil bytte til har gått opp i pris ber vi deg legge bestillingen og kontakte kundeservice så vi kan korrigere priset til deg.
 2. Fyll i returseddelen med varens artikkelnummer, navn, antall, returkode og eventuelle anmerkninger for de produktene som du velger å returnere.
 3. Legg returseddelen i pakken.
 4. Teip igjen pakken og pakk den nøye inn.
 5. Lever inn pakken på et postkontor/post-i-butikk.

 

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummer på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering.

Alle varer som sendes tilbake skal være pakket godt inn. Returner alle artikler med originalemballasjen og ev. merkelapper og pakk inn varen slik at dens originale emballasje ikke skades. Du får ikke teipe eller klistre noe direkte på produktets originale emballasje.

 

Reklamasjon

Vennligst kontakt vår kundeservice om du vil reklamere en vare. Din reklamasjon må bli godkjent av vår returavdeling innen du blir tilbakebetalt for produktet. Om det viser seg at årsaken til problemet ikke er en produksjonsfeil kommer vi ikke til å godkjenne reklamasjonen. Om din reklamasjon ikke er godkjent kommer vår returavdeling til å kontakte deg.

Vennligst les instruksjonene nedenfor om reklamasjonen gjelder Kurio.

Kurio

Reklamasjon av Kurio gjøres direkte til Kurios support som holder åpent hverdager kl. 09.00-17.00. Du når de på +47 815 030 24, via hjemmesiden www.kurioworld.com eller via [email protected] Produktet skal ikke sendes til Lekmer før Kurio har forsøkt å løse problemet. Kurio hjelper til med teknisk support direkte slik at du kan få hjelp med problemet med en gang.

365 dagers åpent kjøp

Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Om produktet ikke har en spesiell forpakning men ble levert liggende løst i en pakke skal samtlige merker klistremerker etiketter osv. forbli på produktet. Produktet skal returneres i helt uforandret stand og må ikke ha blitt tatt i bruk.

365 dagers åpent kjøp gjelder ikke sikkerhetsprodukter som kan miste sin funksjon uten synlige skader eller på produkter som har en begrenset holdbarhetsdato eller som er klassifisert som hygieneprodukter. Produkter som leveres fra et annet lager enn Lekmer sitt er også unntatt fra 365 dagers åpent kjøp.

Fødselsgaranti

Lekmer har fødselsgaranti på alle babyprodukter. Garantien innebærer at du har rett til å returnere produktene dersom graviditeten eller fødselen ikke skulle gå bra og gjelder opp til 2 uker etter fødselsdato. Ved bruk av fødselsgarantien skal produktene være ubrukte og du skal kunne vise frem en legeattest. Produktene skal returneres i original emballasje.

 

Feillevert eller manglende vare

Om du mangler en vare eller har fått feil vare levert må du melde fra om det til Lekmers kundeservice innen 5 dager fra den dagen du mottok pakken. Oppgi hvilken vare som mangler eller hva som har blitt feillevert til Lekmers kundeservice så hjelper vi deg.

 

Skadet vare

Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i din pakke er feilfrie innen 3 dager etter at du har mottatt dem.

Om pakken er skadet ved levering skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken eller til transportfirmaet som leverer din pakke. Send inn din feilmelding innen 3 dager til Lekmers kundeservice så hjelper vi deg.

Betaling

Lekmer tilbyr betaling med kort, faktura samt delbetaling. Ingen avgifter kommer i tillegg for kortbetaling. For å handle mot faktura må du være over 18 år.

Kortbetaling – 0 kr

Vi tar imot VISA og MasterCard. Det kommer ingen kortavgift i tillegg. Vi tar imot alle kort utstedt i Norge. Kredittkortbetaling håndteres av vår betalingspartner DIBS for å garantere rask og sikker betaling.

Slik fungerer det:

 • Velg kredittkort som betalingsmetode i kassen. Du sendes nå videre til DIBS sikre betalingsserver.
 • Velg kredittkorttype oppgi kortnummer gyldighetsdato kortets sikkerhetskode (CVC/CVV) samt navnet på kortinnehaveren. Vennligst observer at ved bruk av e-kort bør du oppgi minst to måneders gyldighetstid.
 • En kontroll gjennomføres slik at kortopplysningene stemmer samt at det er dekning for kjøpet.
 • Kjøpesummen reserveres først på kontoen din.
 • Når varene sendes drar vi pengene fra kortet ditt og den reserverte summen overføres via DIBS til Lekmer.
 • DIBS som håndterer kortopplysningene oppfyller kravene for PCI-DSS.

Qliro faktura
Handle nå – betale etter levering!

I samarbeid med Qliro, tilbyr vi faktura og delbetaling.

Når du velger Qliro faktura som betalingsmåte får du hjem dine varer før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Fakturaen forfaller til betaling 14 dager etter din ordre har blitt sendt fra vårt lager.

Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente.

 • Få varen hjem før du betaler.
 • Betalingstid – alltid 14 dager.
 • Du trenger aldri legge igjen kortopplysninger.

For å se fullstendige vilkår for Qliro faktura se linkene nedenfor:
Informasjon om Qliro Faktura, samt fullstendige vilkår
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

Ved kjøpet blir det tatt en kredittprøve som i visse tilfeller innebærer at en kredittopplysning tas. Da kommer du til å få en kopi på kredittopplysningen per post. Innsamling og behandling av dine personopplysninger samt kredittprøve er nødvendig for at vi skal kunne behandle ditt ønske om kredittkjøp. Dette påvirker imidlertid IKKE din kredittverdighet.

Ved bestilling mot faktura sendes fakturaen per e-post til e-postadressen du oppgir når du bestiller det blir ikke sendt en faktura per brev.

Qliro delbetaling & konto

Med Qliro konto og Qliro delbetaling betaler du på en måte som passer deg. Dine kjøp samles på en månedlig faktura som sendes i midten av måneden, og betales ved utgangen av måneden. Hvis du velger Qliro konto, bestemmer du selv hvor mye du betaler hver måned (minst 95 kr eller 1/24-del av gjelden du har igjen). Og med Qliro delbetaling velger du en fast betalingsplan for kjøpet. Du kan velge mellom 6, 12 og 36 måneder.

Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro samler dem på en månedlig faktura som sendes til deg. Du kan når som helst i løpet av nedbetalingsperioden betale hele den gjenstående gjelden

 • Minstebeløp å betale er 1/24 av totalbeløpet pluss rente og avgift og alltid minst 95 kr/mnd.
 • Alle dine kjøp samles på én konto og på en faktura.
 • Du kan når som helst betale hele det gjenstående beløpet.
Følgende alternativer er tilgjengelige for delbetaling
Betaling 6 mnd 12 mnd 36 mnd Konto
Etableringsgebyr 295 kr 295 kr 395 kr 0 kr
Administrasjonsgebyr 45 kr 45 kr 45 kr 45 kr
Rente 0 % 0 % 9,99 % 22,00 %
Eksempel basert på et kjøp på 5 000 NOK
Effektiv rente 45,04% 33,86% 36,9% 48,56%
Månedlige kostnader 928 kr 486 kr 217 kr 513 kr
Totalkostnad 5 565 kr 5 835 kr 7 822 kr 6 156 kr

Ved kjøpet blir det tatt en kredittprøve som i visse tilfeller innebærer at en kredittopplysning tas. Da kommer du til å få en kopi på kredittopplysningen per post. Innsamling og behandling av dine personopplysninger samt kredittprøve er nødvendig for at vi skal kunne behandle ditt ønske om kredittkjøp. Dette påvirker imidlertid IKKE din kredittverdighet.

Qliros fullstendige vilkår for konto, delbetaling og kampanje finner du her. Se også Standardiserte europeiske opplysninger.

Verdisjekker, rabattkoder og gavekort

Dersom verdisjekken, rabattkoden eller gavekortet er forbundet med vilkår f.eks. at du skal handle for et minimumsbeløp eller fra visse produktkategorier for at verdisjekken, rabattkoden eller gavekortet skal gjelde må vilkåret oppfylles. Ugyldige ordrer makuleres i ettertid.

Verdisjekker, rabattkoder og gavekort kan ikke kombineres og gjelder ikke på eventuelle frakt- eller fakturaavgifter. Vi forbeholder oss retten til å makulere ordrer der vilkår forekommer med rabattkoden ikke er oppfylt eller om en person eller husholdning bruker flere rabattkoder.

Ved benyttelse av angrerett, reklamasjon eller åpent kjøp kan du aldri få tilbake høyere verdi enn hva du har betalt for produktet. Dersom du har handlet flere produkter med en verdisjekk, rabattkode eller gavekort som gir rabatt f.eks. 100 kr fordeles rabatten relativt på produktets verdi mellom samtlige varer. Ved benyttelse av angrerett reklamasjon, eller åpent kjøp på det spesifikke produktet får du tilbake produktets verdi etter trukket rabatt.

For eksempel:

 1. Du handler fire produkter for 125 kr/stk til en totalverdi av 500kr.
 2. Du mottar 100 kr rabatt med en rabattkode. Rabatten fordeles mellom produktene 25 kr/produkt.
 3. Du betaler totalt 400 kr + eventuelle frakt- og fakturaavgifter.
 4. Du angrer på et kjøp på en av varene og får tilbake 125 kr – 25 kr dvs. totalt 100 kr.

Salg- og tilbudvarer

Priser på salgsvarer og tilbudsvarer gjelder til utsatte siste dato. Da ingen siste dato for salg eller tilbud er utsatt gjelder respektive tilbud til varen tar slutt på Lekmers lager.

Tilbud som ”3 for 2” gjelder kun en gang per kjøp (gjelder ikke ”6 for 4” eller ”9 for 6” osv)..

Hva er cookies?

Vår webside Lekmer.no inneholder såkalte cookies. En cookie er en liten tekstfil som websiden du besøker krever å få spare på din datamaskin. Cookies brukes på mange websider for å gi deg som besøker tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i cookien er også mulig å bruke for å følge en brukers surfing.

Det finnes to typer cookies. Den ene typen lagrer en fil under en lengre tid på din datamaskin. Den brukes eksempelvis ved funksjoner som forteller brukeren hva som er nytt siden forrige gang brukeren besøkte den aktuelle websiden. Den andre typen cookie kalles sessioncookies. Mens du er inne og surfer på en side lagres denne cookien midlertidig på ditt dataminne slik at visse funksjoner på websiden skal fungere. Sessionscookien forsvinner så fort du stenger din webleser.

Kilde: Datatilsynet www.datatilsynet.no

Cookies på Lekmer.no

På vår webside brukes cookies av begge typene. Vi bruker noen cookies som lages over tid og som lagrer dine innstillinger. Vi bruker også en sessioncookie for å handtere din handlevogn og din bestilling på websiden. I de cookies vi bruker lagres ingen personlige opplysninger om deg.

Kan jeg unngå cookies?

Om du ikke vil tillate cookies kan webleseren innstilles slik at du automatisk benekter cookies eller slik at du automatisk informeres om at en webside inneholder cookies. Du kan også velge å akseptere cookies fra visse websider du besøker men fortsatt benekte cookies fra andre eller bare tillate sessioncookies. Gjennom webleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se webleserens hjelpesider for mer informasjon.

Vår webside fungerer også om du bare tillater sessioncookies. Du kan fortsatt se alle produkter og lese all informasjon. Men om du ikke heller velger å tillate sessioncookies fra vår webside kan du ikke legge varer i handlevognen eller gjøre en bestilling.

Du kan lese mer om cookies på www.datatilsynet.no

Hvilke informasjonskapsler bruker Lekmer?

(P) markerer permanente informasjonskapsler hvilket betyr at de lagres på brukerens enhet under en bestemt tid.
(S) markerer midlertidige informasjonskapsler hvilket betyr at de fjernes når nettleseren lukkes.

 

Følgende informasjonskapsler brukes for grunnleggende funksjonalitet samt for å forbedre kundeopplevelsen for deg som kunde:

 • ASP.NET_SessionId (S)
 • ClickHistory (P)
 • CustomerIdentificationId (P)
 • LekmerWishList (P)
 • ShoppingCard (P)
 • cookie_info_accepted (P)
 • vngage.id (S)
 • vngage.lkvt (P)

Følgende cookies brukes av Criteo for å håndtere annonser. Les mer om hvordan de brukes her:

 • .M (P)
 • acdc (P)
 • eid (P)
 • evt (P)
 • udc (P)
 • uei (P)
 • uic (P)
 • uid (P)
 • zdi (P)
 • optimizelyBuckets (P)
 • optimizelyEndUserId (P)
 • optimizelySegments (P)
 • CEM (P)
 • _ga (P)

Følgende cookies brukes av AddThis som håndterer funksjoner for å dele sider på sosiale medier. Les mer om hvordan de brukes her:

 • __atuvc (P)
 • __atuvs (P)
 • bt2 (P)
 • di2 (P)
 • dt (P)
 • loc (P)
 • ssc (P)
 • uid (P)
 • uit (P)
 • d (P)
 • um (P)
 • uvc (P)
 • vc (P)
 • ups (P)
 • _conv_r (P)
 • _conv_v (P)

Følgende informasjonskapsler er satt av Sociomantic for å håndtere annonser. Les mer om hvordan de brukes her:

 • sonar (P)
 • sonar-expires (P)
 • __sonar (P)

Følgende informasjonskapsler er satt av Google Analytics som vi bruker for å få et bilde av hvordan besøkerne bruker nettstedet. Les mer om hvordan de brukes her:

 • _ga (P)
 • _gat (P)
 • _gat_rollup (P)
 • __utma (P)
 • __utmc (S)
 • __utmv (P)
 • __utmz (P)

Fraktkostnaden er 49 kroner i hele Norge. Fraktfri bestilling gjelder om du bestiller for mer enn 1000 kroner inkludert eventuelle verdikuponger rabattkoder eller gavekort.

Leveranse

Vi leverer kun til Norge (inkludert Svalbard). Om du bestiller til en adresse utenfor Norge forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre. Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager. Ved større kampanjer og før/etter store helligdager kan leveringstiden være opp til 7 virkedager. Varer som ikke finnes på lager går normalt sett ikke å bestilles.

Samtlige leveranser gjøres etter at du er blitt varslet. Ved utlevering/levering av produktene skal du alltid fremvise legitimasjon. Kun personen med navnet på pakken får hente den ut hos postombud/postkontor.

Pakken skal hentes innen 14 dager for å forhindre at den sendes i retur.

Leveringsalternativer

Varebrev

Varebrevet leveres direkte til din postkasse og om forsendelsen er for stor for å få plass i postkassen vil den bli hengt på døren.

Pakke

Forsendelsen kommer til ditt nærmeste postkontor f.eks. en nærliggende matbutikk og du vil motta en melding med informasjon om hvor du kan hente din pakke. Pakken skal hentes innen 14 dager for å forhindre at den sendes i retur.

Palle

Paller blir levert direkte til leveringsadressen. Paller leveres i hovedsak hverdager mellom 07:00 - 16:00. Om ingen er hjemme når PostNord kommer legger de igjen en hentemelding da kan man enten bestille en ny utkjøring eller hente pallen selv på terminalen.

Feillevert eller manglende vare

Om du mangler en vare eller har fått feil vare levert må du melde fra om det til Lekmers kundeservice innen 5 dager fra den dagen du mottok pakken. Oppgi hvilken vare som mangler eller hva som har blitt feillevert til Lekmers kundeservice så hjelper vi deg.

Skadet vare

Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i din pakke er feilfrie innen 3 dager etter at du har mottatt dem.

Om pakken er skadet ved levering skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken eller til transportfirmaet som leverer din pakke. Send inn din feilmelding innen 3 dager til Lekmers kundeservice så hjelper vi deg.

 1. Allment

  1.1 Disse generelle vilkårene og bestemmelsene generelle vilkår gjelder når du som forbruker kunden legger inn en bestilling via lekmer.no og relaterte sider nettstedet. Avtalen er inngått mellom deg og Lekmer AB selskapsregistreringsnummer 995 744 236 Lekmer. Detaljert kontaktinformasjon og annen informasjon om Lekmer finnes på nettstedet. De Generelle vilkårene gjelder kun for kunder som er forbrukere.

  1.2 Kunden må minst være 18 år for å bestille via nettstedet. Lekmer godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år. Lekmer forbeholder seg retten til å avvise eller endre en kundes bestillinger (for eksempel hvis kunden har gitt uriktige personopplysninger og/eller har en historie med manglende gjeldsbetaling).

  1.3 Lekmer skal ikke ha noe ansvar hvis produkter er utsolgt heller ikke for bilde- eller typografifeil på nettstedet for eksempel feil i produktbeskrivelsen eller den tekniske spesifikasjonen unøyaktige priser og prisjusteringer (som endringer i prisen fra leverandører valutaendringer) eller uriktig informasjon om hvorvidt et produkt er på lager eller ikke. Lekmer har rett til å rette opp slike feil og når som helst å endre eller oppdatere informasjonen. Hvis en uriktig pris er oppgitt for et produkt bestilt av kunden skal Lekmer selvsagt informere kunden om dette og avvente kundens godkjenning av den endrede prisen før Lekmer fortsetter bestillingsprosessen. Alle bilder på nettstedet skal kun anses som illustrasjoner. Slike illustrasjoner garanterer ikke å gjengi mengden produkter kunden kommer til å motta eller produktets eksakte utseende funksjon eller opprinnelse. Lekmer er ikke ansvarlig for informasjon fra tredjeparter gitt til nettstedet.

  1.4 Nettstedet og alt innholdet der eies av Lekmer eller dets lisensgivere. Informasjonen er beskyttet av immaterialrettslovgivningen og markedsføringlovgivning. Dette betyr at varemerker selskapsnavn produktnavn bilder og grafikk design layout og informasjon om produkter tjenester og annet innhold ikke tillates kopiert eller brukt uten etter skriftlig forhåndsamtykke fra Lekmer.

 2. Kontrakter og bestillinger

  2.1 For å legge inn en bestilling gjennom nettstedet må kunden akseptere de generelle vilkårene. Ved å akseptere de generelle vilkårene lover kunden å etterleve de generelle vilkårene helt og fullt og erkjenner at han/hun har lest informasjonen om personopplysninger og informasjonskapsler (cookies) og samtykker i bruk i samsvar med Lekmers Personvernpolicy.

  2.2 En kjøpsavtale er inngått når Lekmer har bekreftet kundens bestilling og kunden har mottatt en bestillingsbekreftelse fra Lekmer via e-post. Lekmer oppfordrer kunden til å oppbevare bestillingsbekreftelsen for eventuelle fremtidige kontakter med Lekmers kundeservice om bestillingen. Kunden har rett til å kansellere sin bestilling inntil den er blitt bekreftet av Lekmer. Hvis bestillingen kanselleres skal Lekmer refundere eventuelle betalinger kunden eller hans/hennes kredittkortselskap har gjort hva gjelder bestillingen.

 3. Kundeinformasjon osv.

  3.1 Om kunden gjør en bestilling vil kunden bli bedt om å oppgi visse personopplysninger. Kunden bekrefter at informasjonen som er gitt er korrekt og fullstendig og er ansvarlig for eventuelle feil i den informasjonen som er gitt. Informasjon om Lekmers behandling av personopplysninger er gitt i Lekmers personvernpolicy.

 4. Priser avgifter og betaling

  4.1 Prisene angitt på nettstedet gjelder for bestillinger lagt inn på nettstedet. Alle priser er angitt i NOK og er inklusive MVA. Prisene omfatter ikke betalings- og forsendelsesavgifter som gis separat.

  4.2 Kunden kan betale for kjøpet på den måten som er angitt på nettstedet. Les mer om våre ulike betalingsalternativer og rabatter. Lekmer har rett til å debitere kunden allerede i forbindelse med bestillingen om ikke kunden har valgt fakturering eller tilsvarende betalingsmetode og dette er akseptert av Lekmer. Ved fakturering eller delbetaling skal Lekmer eller dets partnere kunne skaffe seg kredittopplysning fra tredjepart. I så fall kommer du til å bli informert tilsvarende. Lekmer forbeholder seg til enhver tid retten til ikke å tilby alle betalingsmetoder eventuelt endre betalingsmetode hvis betalingsmetoden Kunden har valgt av en eller annen grunn ikke fungerer på tidspunktet for oppfyllelsen av bestillingen. Legg merke til at begrensninger i tilgjengelige betalingsmetoder er angitt på nettstedet.

 5. Spesialtilbud

  Lekmer skal fra tid til annen på nettstedet kunne komme med spesialtilbud som er gunstigere enn de som finnes i disse generelle vilkårene for eksempel hva gjelder betaling eller utvidet tilbakekallingsrett. Slike vilkår skal gjelde så lenge spesialtilbudet varer og for de spesifikke produktene som Lekmer har angitt i forbindelse med dette. Lekmer forbeholder seg retten til når som helst å trekke slike spesialtilbud tilbake. Ved opphør eller tilbaketrekking av et spesialtilbud skal disse generelle vilkårene gjelde uten eventuelle endringer. Tilbud på spesifikke produkter på nettstedet gjelder kun for den begrensede perioden og frem til produktene er utsolgt.

 6. Levering og forsendelse

  6.1 Produkter på lager leveres normalt innen det antall virkedager som er angitt på nettstedet. Med mindre noe annet er avtalt (for eksempel i forbindelse med reservering av produkter som ikke finnes på lager) vil levering skje ikke senere enn 30 virkedager etter at Lekmer skriftlig har bekreftet bestillingen i bestillingsbekreftelsen. Mer informasjon om Lekmers levering av produktet og vilkårene for levering er angitt her.

  6.2 Den forventede leveringstiden er angitt i bestillingsbekreftelsen i utsjekkingen og/eller på den aktuelle produktsiden på nettstedet. Hvis det er leveringsforsinkelse vil Lekmer informere deg om dette og vil fortsette å holde kontroll over bestillingen. Med mindre noe annet er uttrykkelig avtalt og hvis en levering forsinkes mer enn 30 virkedager og ikke skyldes deg som kunde har du rett til å kansellere kjøpet.

  6.3 Hvis en pakke skal hentes på et spesifikt leveringssted må kunden gjøre det innen det tidsrommet som er angitt i meldingen. Pakker skal normalt hentes personlig med gyldig identifikasjon og bestillingsnummer. Kunden kommer til å få en melding om levering som angir når og hvor pakken må hentes eller mottas. Meldingen skal kunne gis med e-post vanlig post og hvis kunden har meddelt et mobilnummer også via telefon eller SMS. Lekmer har rett til å debitere kunden for en avgift på 300 NOK hvis pakken ikke hentes.

 7. Rett til å tilbakekalle

  7.1 Når produkter kjøpes på nettstedet har kunden en 14-dagers angrerett i samsvar med gjeldende angrerettlov og forbrukervernlovgivning. Det betyr at kunden har rett til å kansellere ethvert kjøp ved å gi melding til Lekmer om dette innen 14 dager fra da kunden eller hans/hennes representant mottok det bestilte produktet angrerettsfristen

  7.2 Angreretten gjelder ikke for følgende produkttyper:
  (a) produkter lagd etter kundens spesifikasjon eller som ellers har fått en tydelig individuell karakter
  (b) produkter med brutte forseglinger som returneres på grunn av helsevernrelaterte eller hygieniske årsaker (for eksempel undertøy kosmetikk badeutstyr hårføner og lignende produkter barbersaker elektriske tannbørster vekter elektriske puter og fotbad)
  (c) audio- eller bildeopptak (for eksempel CD-plater) eller datamaskinprogramvare der forseglingen ble brutt etter leveringen eller
  (d) digitalinnhold som er blitt levert på annet vis enn på et fysisk medium (for eksempel datamaskinprogram applikasjoner spill musikk videoer eller tekster der tilgang skjer ved nedlasting eller strømming).

  7.3 Ved å akseptere de generelle vilkårene erkjenner og samtykker kunden i at angreretten ikke gjelder for digitalt innhold levert på annet vis enn på et rørlig medium.

  7.4 I forbindelse med bestilling av et produkt som angreretten ikke gjelder for kommer kunden til å få tydelig informasjon.

  7.5 Hvis kunden ønsker å bruke angreretten må kunden før utløpet av angrefristen sende en tydelig beskjed til Lekmer på den måten som er bestemt her. Kunden må i beskjeden oppgi sitt navn og sin adresse og annen relevant informasjon for eksempel bestillingsreferanse fakturanummer og navnet på produktet. Hvis kunden ikke ønsker å bruke den forannevnte beskjeden skal kunden kunne bruke standardformularet for angreretten utstedt av Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet se link her.

  7.6 Hvis kunden bruker sin angrerett skal kunden betale for returforsendelseskostnadene og er ansvarlig for produktets tilstand etter at kunden har mottatt produktet og under returforsendelsen. Produktet skal returneres innen 14 dager fra den datoen Lekmer fikk melding om at kunden gjør angreretten gjeldende. Produktet skal sendes godt emballert i god tilstand og i originalesken og/eller -emballasjen. Eventuelle returer skal sendes til Lekmer i samsvar med metodene og veiledningene gitt på nettstedet som du kan finne her.

  7.7 Lekmer skal tidvis kunne tilby kostnadsfri retur for visse produkter. Hvis det er kostnadsfri retur er dette angitt på den gjeldende siden for produktet på nettstedet.

  7.8 Hvis kunden bruker angreretten skal Lekmer refundere beløpet kunden har betalt for produktet inklusive forsendelseskostnader. Eventuelle ekstra forsendelseskostnader som beror på at kunden velger en annen levering enn standardleveringen Lekmer tilbyr er unntatt refusjonen. Ved retur av en del av en bestilling vil forsendelseskostnadene ikke bli refundert. Lekmer har rett til å trekke fra et beløp fra det beløpet som skal refunderes tilsvarende verdiforringelsen for produktet sammenlignet med produktets originalverdi hvis og i den grad slik verdiforringelse skyldes at kunden har håndtert produktet utover det som trengs for å fastslå dets funksjon eller karakteristikker.

  7.9 Lekmer skal tilbakebetale beløpet uten unødig forsinkelse men ikke senere enn innen 14 dager fra datoen Lekmer mottok kundens tilbakekallingsmelding. Men Lekmer skal kunne utsette tilbakebetalingen inntil Lekmer har mottatt produktet eller kunden har levert bevis for at produktet er blitt returnert for eksempel ved en leveringsbekreftelse. Tilbakebetaling skal skje til kunden med den betalingsmetoden som kunden har valgt med mindre noe annet er avtalt eller hvis det er noen innsigelse mot slik tilbakebetaling.

 8. Garanti og klager

  8.1 Noen av Lekmers produkter er kan hende gjenstand for garantier. Informasjon om henholdsvis eventuell garantiperiode og spesielle bestemmelser om garantier for hvert produkt er fastsatt på Nettstedet eller i disse generelle vilkårene. Garantier for produkter skal kun dekke opprinnelige produksjonsdefekter og følgelig ikke mulig feil som oppstår ved eller etter mulige individuelle endringer av produktets funksjon og utseende for eksempel ombygging oppgradering eller annen konfigurasjon av produktet. Kundens bestillingsbekreftelse etablerer garantisertifikatet.

  8.2 Retten til å fremme en klage gjelder produkter som er defekte i henhold til gjeldene forbrukervernlovgivning. En kunde som ønsker å gjøre bruk av sin rett til å fremme klage vedrørende et bestilt produkt skal ved bruk av kontaktinformasjonen som finnes på nettstedet kontakte Lekmer så snart som mulig etter at defekten ble oppdaget. Klager fremmet innen to måneder fra kunden oppdaget defekten skal alltid anses å være blitt gitt i rett tid. Kunden har rett til å fremme en klage på produkter kjøpt på nettstedet innen to år etter å ha mottatt produktet eller innen fem år hvis produktet ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre enn to år.

  8.3 Lekmer skal bære kostnadene for returfrakten for eventuelle godkjente klager.

  8.4 Straks et produkt som det er fremmet klage på er returnert og klagen godtas skal Lekmer refundere nunden i samsvar med gjeldende forbrukervernlovgivning. Lekmer bestreber seg på å gjøre dette innen 30 dager etter at Lekmer har mottatt klagen men dette vil kunne bli forsinket avhengig av produkttypen. Lekmer forbeholder seg retten til å avslå enhver klage hvis produktet i henhold til gjeldende forbrukervernlovgivning viser seg ikke å være defekt. I forbindelse med klager etterlever Lekmer retningslinjene gitt av Forbrukertvistutvalget.

 9. Linker

  Lekmer skal kunne gi linker til andre nettsteder utenfor Lekmers kontroll og nettsteder utenfor Lekmers kontroll skal kunne gi linker til Nettstedet. Selv om Lekmer bestreber seg på å sørge for at Lekmer kun gir linker til nettsteder som bruker lignende personopplysnings- og sikkerhetsbestemmelser som Lekmers Personvernpolicy er ikke Lekmer ansvarlig for mulig vern eller konfidensialitet hva gjelder informasjon eller personopplysninger kunden gir på andre nettsteder. Kunden bør være forsiktig og lese personvernbestemmelsene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

 10. Force majeure

  Lekmer er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser forårsaket av forhold utenfor Lekmers kontroll for eksempel generell arbeidstvist krigshandlinger brann lynnedslag terroristangrep endrede bestemmelser fra myndighetene tekniske problemer defekter i kraft-/tele-/datamaskinkommunikasjoner eller annen kommunikasjon og defekter eller forsinkelser i tjenesten fra underleverandører som skyldes forhold som nevnt foran. Slike forhold skal føre til unntak fra erstatninger og andre tiltak Hvis en slik situasjon skulle oppstå skal Lekmer informere kunden tilsvarende både i begynnelsen og ved slutten av perioden for den aktuelle situasjonen. Hvis situasjonen har vart i mer enn to måneder har både kunden og Lekmer rett til å avbryte kjøpet med umiddelbar virkning.

 11. Endringer i de Generelle vilkårene

  Lekmer forbeholder seg til enhver tid retten til å endre disse generelle vilkårene. Eventuelle endringer i disse generelle vilkårene skal publiseres på nettstedet. Endringer vil gjelde straks kunden har akseptert de Generelle vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller mens han/hun ser på nettstedet) eventuelt 30 dager etter at Lekmer har informert kunden om endringene. Men Lekmer anbefaler at kunden jevnlig holder seg oppdatert på nettstedet for å bli oppmerksom på mulige endringer i de generelle vilkårene.

 12. Utskillelse

  Hvis en kompetent domstol myndighet eller voldgiftsdomstol anser en bestemmelse i denne Avtalen ugyldig eller ugjennomførbar skal det gjenværende av den bestemmelsen og alle andre bestemmelser fortsatt være gyldig(e) og gjennomførbar(e) så langt gjeldende lovverk tillater. Eventuelle bestemmelser som fastslås å være ugyldige eller ugjennomførbare skal erstattes med relevant juridisk veiledning og råd.

 13. Gjeldende lovgivning og tvisteløsninger

  13.1 Enhver tvist som måtte oppstå skal søkes løst i minnelighet ved drøftelser med Lekmers kundetjeneste. Dersom minnelig løsning ikke kan oppnås skal Lekmer etterleve beslutningene fra Forbrukertvistutvalget eller tilsvarende myndighet i andre europeiske land.

  13.2 En eventuell tvist hva gjelder tolkningen eller anvendelsen av disse Generelle vilkårene skal reguleres av og tolkes i henhold til norsk lovgivning og skal eksklusivt avgjøres av domstolene i Norge.


Disse vilkårene ble etablert av Lekmer 2014-07-10

Har du noen sporsmål til oss her på Lekmer.no? Kontakt oss gjerne:

For øyeblikket opplever vi problemer med vårt telefonsystem. Vi ber deg om å prøve igjen senere og ellers sende oss en epost. Vi beklager og gjør vårt ytterste for å løse problemet.

Tel: +47 21543286
E-post: [email protected]

Man-fre 08:00-17:00

Visste du at vi finnes på Facebook og Instagram? Klikk på ikonene nedenfor for å komme til våre sider.

 

Lekmer - leketøysbutikken på nettet

Lekmer.no er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker barneklær babyprodukter barnevogner bilbarnestoler barneværelse-innredning og spill til riktig pris.

Lekmer er leketøysbutikken på nettet. Lekmer verdsetter god kundeservice høy tilgjengelighet raske leveranser og trygge populære produkter til konkurransedyktige priser.

Lekmer har ambisjon om å bli den markedsledende aktøren i Norden for salg av leker på nettet. Lekmer har sitt sete i Stockholm med lager i Arlandastad i Sverige. Lekmer ble grunnlagt i januar 2006.

Lekmer - leketøysbutikken på nettet

Lekmer.no er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker barneklær babyprodukter barnevogner bilbarnestoler barneværelse-innredning og spill til riktig pris.

Lekmer er leketøysbutikken på nettet. Lekmer verdsetter god kundeservice høy tilgjengelighet raske leveranser og trygge populære produkter til konkurransedyktige priser.

Lekmer har ambisjon om å bli den markedsledende aktøren i Norden for salg av leker på nettet. Lekmer har sitt sete i Stockholm med lager i Jönköping i Sverige. Lekmer ble grunnlagt i januar 2006.
 

Personopplysninger

Lekmer er opptatt av personvernet ditt og bestreber seg alltid på å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Lekmers mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Lekmer samler inn og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernpolicyen på nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Lekmer AB (”Lekmer”/”vi”) 556698-8035 Box 195 25 SE-104 32 Stockholm er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss eller som vi har samlet inn på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies)for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Lekmer behandler omfatter ditt personnummer (hvis du har oppgitt dette) ditt navn kjønn din fødselsdato din e-postadresse din kjøps- betalings- og bestillingshistorikk ditt kredittkortnummer din leveringsadresse din IP-adresse og ditt telefonnummer.

Lekmer bruker Googles annonsetjenester. Du kan lese mer om Googles innsamling deling og bruk av data her.

Hvordan kommer vi til å bruke dine personopplysninger?

Opplysningene skal kunne brukes for identifikasjon direktemarkedsføring kundeundersøkelser nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å sende post SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon om du ikke har valgt deg bort fra slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.

Opplysningene skal også kunne bli brukt for å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettstedet betalingsmetoder og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsmetoder og betalingsprosesser skal kunne omfatte behandling der dine personopplysningeroverføres til andre selskaper i Lekmers konsern og til tredjepartsleverandører som er med i grunnlaget for analysen. Personopplysningene skal derfor kunne bli behandlet sammen med opplysninger i andre registre for eksempel kredittopplysningsregistre.

Personnummeret (hvis du har oppgitt dette) ditt kommer også til å bli behandlet i forbindelse med et kjøp på vegne av (eller som følge av krav fra) tredjepartsleverandører av betalings- og kredittkortstjenester som har behov for dette for å skaffe seg tredjepartskredittopplysninger.

Bruken av personopplysningene dine vil kunne føre til at opplysninger behandles sammen med opplysninger i andre registre både i og utenfor EU og at dine personopplysninger overføres til og behandles av andre selskaper i Lekmers konsern for de formålene som er beskrevet foran i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Opplysningene vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra eller delt med myndigheter eller partnerne våre for eksempel for utskrift og distribusjon og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. Lekmer er alltid ytterst varsomt når det gjelder slik bruk.

Ved å godta denne policyen på nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.

Hvis hele eller deler av Lekmers forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?

For å beskytte personopplysninger som vi behandler har vi implementert flere sikkerhetstiltak. Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. Fysisk tilgang til lokalene der opplysningene lagres er begrenset og ansatte kreves identifisert for å få tilgang.

Lekmer bruker også for eksempel SLL (Secure Socket Layer) som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. For å hindre mulig uautorisert tilgang når ditt kredittkortnummer behandles vil enveiskoder bli brukt.

Hvor lenge kommer Lekmer til å oppbevare mine personopplysninger?

Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Lekmer kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.

Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til oppdatering og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon kan du ordne dette ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørselen må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post se adresser oppgitt på Nettstedet. Derfor kan den ikke sendes med e-post.

Lekmer ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til Lekmer endres for eksempel hvis du endrer e-postadresse navn eller betalingsinformasjon eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din må du gi Lekmer korrekte opplysninger ved å sende en e-post til Lekmer. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

Lenker

Dette nettstedet kan hende inneholder lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun Nettstedet. Hvis du lenkes til et annet nettsted må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Lekmer ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsteder.

Endringer i Personvernpolicyen

Lekmer forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på nettstedet.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker såkalte informasjonskapsler (cookies) på Lekmers nettsted. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din og som nettserveren vår bruker for å gi deg tilgang til enkelte av funksjonene på nettstedet.

Det finnes to typer informasjonskapsler: 1) en lagret informasjonskapsel (permanent informasjonskapsel) på datamaskinen din i en fastsatt tidsperiode 2) en midlertidig informasjonskapsel (øktinformasjonskapsel) som lagres midlertidig i datamaskinens minne for den tiden du besøker et nettsted. Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.

Lekmer bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for kunder for eksempel ved å tilpasse nettstedet hva gjelder kundenes ønsker valg og interesser hjelpe deg til å holde rede på hvilke produkter du har lagt i handlekurven din og for å behandle kjøpet ditt sørge for at den besøkende har logget seg inn på nettstedet slik at kunden ikke behøver å logge seg inn hver gang han/hun blar til en annen side for å justere tjenestene våre for å sikre at du mottar annonser som er relevante for deg og for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser i relasjon til et kjøp.

Permanente informasjonskapsler brukes blant annet til å lagre mulige personlige innstillinger hos Lekmer for eksempel for å sikre at du ikke alltid behøver å foreta visse valg hver gang du besøker nettstedet og for å tilpasse og gjøre informasjonen og markedsføringen så relevant som mulig for deg. Midlertidige informasjonskapsler brukes blant annet for å registrere statistikk for bruken av nettstedet.

Ved å akseptere Lekmers generelle vilkår og/eller denne personvernpolicyen og ved å bruke Lekmers nettsted samtykker du i behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet foran. Hvis du ikke aksepterer at informasjonskapsler brukes kan du slå av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din. Du kan også stille inn nettleseren din slik at den spør deg hver gang Lekmers nettsted prøver å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Les hjelpesidene for nettleseren din for å få mer informasjon. Videre kan du når som helst manuelt slette informasjonskapsler fra harddisken din.

Legg merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler vil funksjonaliteten kunne være begrenset for visse deler av nettstedet og nettstedet vil kan hende ikke virke som forutsatt for eksempel du vil ikke være i stand til å foreta et nettkjøp.

Vil du bli en del av vår herlige gjeng?

​Hver dag med oss skal være morsom - Don't Monday it!

Vi vokser så det knaker og søker stadig nye talenter som er klare for neste utfordring. Ta en titt på vår karriereside og se om noen av de ledige stillingene er noe for akkurat deg! Klikk HER!