BabyBjörn One Bæresele Bomull

Legg til i ønskelisten
(4)
Til kassen
Ikke på lager
Bæreselen Carrier One er enkel å bruke i alle situasjoner. Den har en bestemt høyde å bære det nyfødte barnet på best mulig måte - høyt oppe på brystet hjerte til hjerte. Fra ca 4 måneder, kan den brukes både innover og utover i en lavere posisjon. Fra 12 måneder kan du også bære barnet på ryggen. Det er enkelt og trygt å sette barnet på ryggen uten hjelp.

Med Carrier One, får du og ditt barn total komfort hele tiden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende hoftebelte og polstret, formsydde stropper for deg. Myk og behagelig for barnet med et polstret sete. I tillegg er det en solid og justerbar nakkestøtte som kan brettes ned når barnet er vendt utover.

Carrier One kan brukes under en lang tid. Direkte fra fødselen (min 3,5 kg) uten noen spedbarntilegg og opp til ca 3 år (maks 15 kg). Bæreselen gir riktig støtte for ditt voksende barnes hode, rygg og hofter. Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som våre andre bæreseler.
  • Artikkel nummer 118353
  • Sikkerhet

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping