BRIO BRIO® World - 33213 R/C Lokomotiv

Legg til i ønskelisten
349 kr
Til kassen
På lager
Leveres innen 1-5 arbeidsdager
Ta fjernkontrollen med dette lokomotivsettet fra BRIO. Med fjernkontrollen er det du som bestemmer om lokomotivet skal kjøre forover, bakover, stoppe, tute og sette på eller av lyskasterne. Med denne unike kontrollen kan barnet enkelt kjøre forover og bakover ved å dra i spaken. Toget kan kjøre i to ulike hastigheter. Trykk på knappene for lyd- og lyseffekter. Toget kan kjøre uten fjernkontroll med knapper på toget. Størrelse: 3,5 x 5,1 x 10,5 cm. Batteri: 4 x AA
 • Artikkel nummer L-8006049-0000
 • Sikkerhet
 • Alder 3 - 8 år

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping

Anmeldelser

 • 0 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Gøy tog

  Veldig gøy med fjernkontroll! Fjernkontrollen gir mulighet til å rygge, stoppe, kjøre fremover, tute, skru lysene av/på. Stilig med lys på toget når toget kjører gjennom tuneller.

 • 1 person syns den her anmeldelsen var nyttig

  Bra, men det hvite RC toget er kjappere.

  Vi har hatt mange Brio RC-tog gjennom tidene. De første generasjonene sendte vi tilbake omatt og omatt - de gikk i stykker fort. Denne typen og de nyere hvite togene holder mye bedre. Vi kjøpte to røde for over et år siden og de virker fint fremdeles. Toget skrur seg av om det blir sluppet i bakken og har timer som skrur det av automatisk om det har gått en stund uten å motta kommandoer. På den måten varer batteriene LENGE! Det hvite RC-toget er en god del kjappere enn dette røde. Begge er bedre på å holde seg på skinnene enn andre elektriske Brio-tog (sannsynligvis fordi de er litt tyngre?)

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter