Gulliver Boots, Skinn, Black

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Et par stødige boots i høstmodell som passer bra når løvet begynner å falle. Skoene har strikk på sidene og er supersmidige å ta på seg takket være at det finnes drahempe både foran og bak. Skoene er produsert i skinn som er et materiale med flere fordeler. Det er som regel lett å gå inn et par skinnsko, ettersom de til en viss grad tilpasser seg etter foten. Om du dessuten impregnerer dem med en spray så gir de også en viss beskyttelse mot fukt. Sålen er grovt mønstret for bedre grep, og det høye skoskaftet motvirker at smuss kommer inn i skoen. En funksjonell og praktisk hverdagssko.

- Strikk på sidene
- Drahempe foran og bak
- Grovt mønstret og stødig såle
- Høyt skoskaft

Materiale: lær

Tips!
En skostørrelse avgjøres av innermålet. For å finne riktig størrelse til ditt barn kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg, og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har jevn vekt på føttene og ikke lener seg mot veggen. Lag en markering på papiret der foten er lengst. Mål så med linjal fra papirets kant til markeringen, så har du barnets mål.

Barneføtter vokser fort, og da kan det være bra å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Spasersko: 10-15 mm
Joggesko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Lær-å-gå-sko: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig tilvekst av barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer L-0038449-1001
  • Sikkerhet
  • Material Lær/Skinn

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.