BeSafe iZi Kid X2 i-Size er en bakovervendt bilbarnestol som klassifiseres som et av markedets sikreste, da den er godkjent både i henhold til det nye reglementet UN r 129, i-Size og verdens tøffeste kollisjonstest Plusstesten. Passer barn fra 61-105 cm.

iZi Kid X2 er en oppdatert versjon av forgjeneren iZi Kid X1. Den store forskjellen er den nye innovative løsningen SIP+ (Side Impact Protection+). Det er en ny unik sidekollisjonsbeskyttelse som sikrer at barnet får høyeste mulige sidekollisjonsbeskyttelse.

i-Size er det nye bilbarnestolreglementet som stiller høyere krav til bilstolprodusentene og sikrer tryggere bilbarnestoler. I iZi Kid X2 kan barnet ferdes bakovervendt til minst 4 års alder. Dette takket være at stolen har en høy rygg og et langt internbelte som vokser med barnet. Med de patenterte ISOfix-armene kan du som forelder dessuten selv velge hvor stor plass stolen skal ta - opp til +/- 10 cm i dybden. BeSafe iZi Kid i-Size har en av de beste hvilestillingene på markedet og gir barnet ditt høy komfort uansett alder. Justeres enkelt med et enhåndsgrep.

- Sikker og enkel montering med ISOfix
- Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse med SIP + (Side Impact Protection+)
- Den ekstra hode- og nakkebeskyttelsen kan enkelt justeres i høyden med et enhåndsgrep, noe som sikrer at stolen vokser med barnet
- Patentert frontbøyle som mekanisk låser fast stolen i bilen og tilbyr en utrolig sterk montering
- Justerbare ISOfix armer som genererer mer benplass for barnet og lar bilstolen ta mindre plass i bilen
- Smart beltestystem med magneter som forenkler håndteringen av internbeltet
- Den justerbare sittevinkelen kan enkelt justeres underveis for å gi barnet ekstra komfort
- Ventilasjon i stolens rygg
- Bodyhugger medfølger

Stående lengde: 61 - 105 cm
Alder: cirka 6 mnd - 4 år
Maksvekt: 0-18 kg

Best i test i Europas største bilstoltest - "ADAC und Stiftung Warentest" - BeSafe iZi Kid X2 i-Size ble kåret til testvinner med det beste sikkerhets resultatet noensinne, karakter 1.1 (1.0 er det høyeste).
  • Artikkel nummer 194939
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.