Bergans Bergans of Norway, Bæremeis, Kids Trekking, Rød/Grå

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Kids Trekking fra Bergans of Norway er en bæremeis som rommer både små og litt større barn. Denne bæremeisen er enkel for den voksne å bære og bekvem for barnet å sitte i. Den kan lett legges sammen når du trenger å spare plass, og den store avtagbare lommen kan brukes som ryggsekk når barnet ikke sitter i den.

For den som bærer har bæremeisen regulerbare stoppede skulderbånd for å kunne justeres individuelt. Det anatomisk formede hoftebeltet hjelper til å ta vekt fra skuldrene slik at det blir enda lettere å bære. Ryggdelen er dekket med ventilerende mesh for at det ikke skal bli for varmt på ryggen.

For barnets sikkerhet er bæremeisen utstyrt med et justerbart 4-punktsbelte. Bæremeisens rygg og sittehøyde kan justers etter hvert som barnet vokser. Den har også justerbare stigbøyler for barnet å ha føttene på for å forenkle for ryggen. De separate sidestøttene og nakkestøtten gjør at barnet kan sove trygt i bæremeisen. Om eller når barnet ikke trenger denne ekstra støtten kan den enkelt bøyes bakover og festes bak stolen. Den tilhørende puten i fronten er avtagbar.

Når du ikke bærer bæremeisen på ryggen kan du sette den trygt og stødig på bakken da den er utstyrt med stabile støtteben. For å synes i mørket er den utrustet med reflekser. Den har et avtagbart visir/regntrekk samt festepunkter for solskjerm og regntrekk - vær klar når været skifter!

For smart oppbevaring har bæremeisen en mesh-lomme på den ytre siden av nakkestøtten, en lomme med glidelås samt mesh-lomme for flaske på bæremeisens bakside.

Vekt: 3,8 kg
Anbefalt lengde på den som bærer vesken på ryggen: 165–195 cm
Materiale: Polyester Ripstop
  • Artikkel nummer L-8077038-0002
  • Sikkerhet
  • Material Polyester

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.