Bergans Bergans of Norway, Bæremeis, Kids Trekking, Rød/Grå

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Kids Trekking fra Bergans of Norway er en bæremeis som rommer både små og litt større barn. Denne bæremeisen er enkel for den voksne å bære og bekvem for barnet å sitte i. Den kan lett legges sammen når du trenger å spare plass, og den store avtagbare lommen kan brukes som ryggsekk når barnet ikke sitter i den.

For den som bærer har bæremeisen regulerbare stoppede skulderbånd for å kunne justeres individuelt. Det anatomisk formede hoftebeltet hjelper til å ta vekt fra skuldrene slik at det blir enda lettere å bære. Ryggdelen er dekket med ventilerende mesh for at det ikke skal bli for varmt på ryggen.

For barnets sikkerhet er bæremeisen utstyrt med et justerbart 4-punktsbelte. Bæremeisens rygg og sittehøyde kan justers etter hvert som barnet vokser. Den har også justerbare stigbøyler for barnet å ha føttene på for å forenkle for ryggen. De separate sidestøttene og nakkestøtten gjør at barnet kan sove trygt i bæremeisen. Om eller når barnet ikke trenger denne ekstra støtten kan den enkelt bøyes bakover og festes bak stolen. Den tilhørende puten i fronten er avtagbar.

Når du ikke bærer bæremeisen på ryggen kan du sette den trygt og stødig på bakken da den er utstyrt med stabile støtteben. For å synes i mørket er den utrustet med reflekser. Den har et avtagbart visir/regntrekk samt festepunkter for solskjerm og regntrekk - vær klar når været skifter!

For smart oppbevaring har bæremeisen en mesh-lomme på den ytre siden av nakkestøtten, en lomme med glidelås samt mesh-lomme for flaske på bæremeisens bakside.

Vekt: 3,8 kg
Anbefalt lengde på den som bærer vesken på ryggen: 165–195 cm
Materiale: Polyester Ripstop
  • Artikkel nummer L-8077038-0002
  • Sikkerhet
  • Material Polyester

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping