Maxi-Cosi Rodi AirProtect gir barnet optimal beskyttelse. Det revolusjonerende og patenterte AirProtect-systemet gir beste mulige sidebeskyttelse.

Når barnet er trett, stiller du enkelt om bilbarnestolen til soveposisjon. Ettersom barnet blir enda større, vokser bilbarnestolen enkelt med barnet i lengde og bredde.

AirProtect-teknologien er den mest innovative og banebrytende sikkerhetsfunksjonen som noensinne er tilbudt i en bilbarnestol. Den er utformet for å beskytte barnet i sidekollisjoner der det trengs mest, rundt barnets hode. De siste 20 årene har sidekollisjonene økt betraktelig, og i dag er nesten hver fjerde kollisjon fra siden.

AirProtect er et spesielt utviklet støtabsorberende skum, innkapslet i en perforert luftpute som, ved kollisjon, absorberer energien og fører til at støtene dempes.
  • Artikkel nummer L-8072339-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.