Med Babybay vugge ligger babyen trygt hos deg i sin egen seng. Babybay er en praktisk og koselig vugge som forenkler nettene den første tiden, ettersom du som forelder slipper å gå ut av sengen hver gang babyen våkner. Både du og babyen kan sove trygt når dere er så nær hverandre.

Ettersom Babybay er trinnløst justerbar kan den tilpasses for alle foreldresenger. To holdere plasseres i foreldresengen slik at det ikke oppstår noe mellomrom mellom Babybay og din egen seng. Kan også kombineres med Babybay side, slik at vuggen blir en frittstående seng (selges separat).

Babybay vokser også med barnet! Når babyen har vokst ut av vuggen kan du bruke Babybay som en barnesofa eller et skrivebord i stedet. Sengen er smidig å ta fra hverandre og lett å bygge om. Kjøper du til det smarte ombyggingssettet Matstol forvandler du enkelt din bedside crib til en praktisk stol. Settet består av avtagbart brett, sete og fotstøtte som kan stilles inn i forskjellige høyder.

Mål:
Høyde: 79 cm
Yttermål: 84 x 45 cm
Madrassmål: 81 x 42 cm
  • Artikkel nummer L-8080469-0000
  • Sikkerhet

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.