Lekmer logo

Disney Frozen, Gardin

Disney Frozen, Gardin Disney Frozen, Gardin
299 kr
(Veil. pris 299 kr)
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i mars
På lager
Visa butikslager

Gardin med motiv av Disney Frost. Forpakningen inneholder en gardin. Det medfølger også en strykeremse slik at man enkelt kan tilpasse lengden etter ønske. Mål: 140 x 250 cm Materiale: 100 % bomull Farge: Lilla... Vis produktinformasjon

Gardin med motiv av Disney Frost. Forpakningen inneholder en gardin. Det medfølger også en strykeremse slik at man enkelt kan tilpasse lengden etter ønske.

Mål: 140 x 250 cm
Materiale: 100 % bomull
Farge: Lilla
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Gardin med motiv av Disney Frost. Forpakningen inneholder en gardin. Det medfølger også en strykeremse slik at man enkelt kan tilpasse lengden etter ønske.

Mål: 140 x 250 cm
Materiale: 100 % bomull
Farge: Lilla

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Disney Princess

Artikkelnummer:
Frozen

Tags:
Gardiner & rullegardiner, 0-12 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Disney Frozen, Gardin

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  5
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  Flotte
  av

  Bare elsker disse gardinene, perfekte for alle som elsker Frost.
  Det eneste som er litt dumt er at man må legge de opp.

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Disney Princess Vis alle produkter

Som Disney Princess forhandler i Sverige er vi på Lekmer.no veldig stolte over å kunne tilby en rekke barneprodukter med fine prinsessemotiv på. I Disneys sortiment finner du leker som passer barn som liker å legge puslespill, sykle og også kle seg riktig fint og gå på fest. Blant merkets utvalg av Disney Princess finnes mange fine leker med karakterer fra populære Disneyfilmer. For dine små barn som elsker disneyprinsesser og alt som er rosa eller lilla tilbyr Disney en rekke fargesterke klær og møbler å pynte opp rommet med. Er filmen "Sofia den første" en favoritt så kan vi blant annet anbefale glitrende sko og tiaraer med Sofia som motiv. Er det tid for å skifte seng har Disneys sortiment flere forskjellige modeller, som passer opp til sju år. I drømmenes rosaglitrende verden passer Disney Princess for lekne barn, som elsker å kle seg ut og ha det gøy. Skap et fantasifullt lekemiljø gjennom å piffe opp barnerommet med en ny Disney Princess sofa eller en moderne Disney Princess seng. Synes barnet veggene er for kjedelige? Kjøp noen veggdekaler med prinsesser for å live det opp. Handle Disney Princess her på Lekmer.no, der vi har alt fra fine dukker med populære prinsessemotiv til moderne innredningsdetaljer som virkelig liver opp de gamle barnerommene. Har dine barn litt lett for å rote iblant? Med Disneys fine oppbevaringshyller, kurver og kasser blir det til en morsom lek for barna å holde orden på rommene sine. Disney Princess er en del av Disney, som står for en stor del av barnets fantasifylte og utviklende oppvekst. Disney skaper både kreative og lekne stunder for dine barn å nyte, og hos oss finnes det noe som passer alle.