Lekmer logo

Tepper og babytepper med morsomme mønster

En fin gave til en nyfødt kan være et barneteppe. Med litt flaks blir det barnets favoritt som kommer til å følge med i mange år fremover. På Lekmer.no er vi stolte over vårt store utvalg av vakre tepper og pledd som passer like bra til den nyfødte som til det større barnet. Det finnes en rekke forskjellige mønstre og farger å velge blant.

Å innrede et barnerom er morsomt, og man kan leke med farger og mønster. En smart måte er å holde vegger og møbler relativt nøytrale og tidløse, da barnets smak endres raskt. Så er det fritt frem til å leke med tekstilier og tepper. Å legge et vakkert ullpledd over fotenden på sengen i barnets rom skaper koselig stemning, og et teppe er en god base for å bygge en hytte. Å krype opp under en fleeceteppe om vinteren er koselig, og her finner du mange modeller med forskjellige mønstre å velge blant. Tepper har mange bruksområder, og her kan du finne mange forskjellige materialer og mønstre for å passe alle smaker og aldre.

Til nyfødte barn anbefaler vi våre tepper i myke stoffer og herlige farger. Det er alltid bra å ha flere da de trenger å vaskes ofte. For de litt større barna har Lekmer.no flere morsomme varianter. Et teppe med hette er behagelig å ha om sommeren etter et kaldt bad eller å gjemme seg i en kald vinterdag. Det finnes mange kule modeller med grafisk mønster å velge blant. Sterke farger er alltid morsomme for å piffe opp og pleier å lokke barna. Et teppe er en fin innredningsdetalj, og de er samtidig morsomme å ha i leken og ved bygging av hytter.

Når du skal velge et teppe til din nyfødte er det bra å satse på et øko-babyteppe for at barnet skal få den beste kvaliteten. På Lekmer.no kan du velge mellom tepper i forskjellige modeller og farger.

78 produkter
78 produkter