Behøver du hjelp? Kontakt oss
Lekmer logo

Matter til barnerommet

Et barneromsteppe er så mye mer enn en morsom innredningsdetalj, den løfter også hvilket som helst rom til et koselig og lekevennlig sted å oppholde seg på. Vi på Lekmer.no er stolte over vårt brede utvalg av gulvtekstiler for barnerommet, og vi tilbyr en rekke forskjellige stilsikre design, størrelser, materialer og prisklasser. Hos oss finner du tepper for alle aldre og smaker.

Et leketeppe er et allsidig tilskudd til barnerommet som kan fungere både som innredningsdetalj, lekens midtpunkt eller et sted for familien og vennene å samles på. Les eventyr, hopp paradis, kjør biler og bygg hus på ditt teppe - kun fantasien setter grenser! På Lekmer.no finner du tepper for alle typer lek, og du kan velge fra et bredt sortiment. Endten du er ute etter et teppe med vakkert trykk, et mykt babyteppe, et teppe med barneprogramfavoritten eller et morsomt bilteppe, så finner du det her hos oss. Våre gulvtekstiler er valgt med omsorg og kommer i en rekke forskjellige størrelser og former, der mange har ekstra glibelegg for å motvirke å skli. Våre tepper er helt enkelt laget for fart og moro!

Å leke er en utviklende og givende prosess, og derfor synes vi på Lekmer.no at en av våre viktigste oppgaver er å oppmuntre til lek. Det er nøyaktig hva et teppe til barnerom gjør. Et teppe med trykk fra barnets favorittprogram utvikler dets lekenhet, et teppe med bilbaner og gater inspirerer til skaping av egne fortellinger, og et teppe med fargerikt trykk og spennende fargekombinasjoner setter fart på barnets kreativitet. Våre tepper med trykk av steder, bilveier, gater, hus, trær og slott er spesielt pedagogiske og uppfordrer til fantasifulle påfunn. Alle våre gulvtekstiler er produsert i slitevennlige materialer - så til ivrig, vil lek sier vi: velkommen!

Lekmer.no gjør det enkelt for deg som forelder å finne barneromsteppet du søker. Hele familien kan være med og velge teppe online. Foran datamaskinen kan du og barnet ditt i ro og fred gå gjennom vårt brede sortiment av tepper.

65 produkter
65 produkter